Luna

H εταιρία Luna παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.

 

Underwear Collection

Crochet

Σουτιέν balconet με κέντημα σε στυλ vintage πάνω σε βαμβακερή μουσελίνα.  Διακοσμητικό δέσιμο στο κέντρο με κορδονάκια.  Πλάτη από βαμβακερό τούλι.  Κουμπώνει πίσω με διπλή κόπιτσα.

Festine

Push up σουτιέν με προοδευτική ενίσχυση στην cup B.  Δίχρωμο κέντημα κομμένο με lazer, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Luna.  Δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας στη πλάτη.  Τιράντες από κορδόνια μπροστά, λάστιχο πίσω.  Κουμπώνει με μονή κόπιτσα.

Splendid

Ενυπωσιακό chemise από ύφασμα georgette και διακριτικό κέντημα.  Σατέν κορδέλα κατά μήκος.  Ρυθμιζόμενες, λεπτές τιράντες.  Ανοιχτή πλάτη που κουμπώνει με μονή κόπιτσα.  Προσθαφαιρούμενο κομμάτι georgette που δημιουργεί εφέ κάπας.

Lady Like

Τοπ με κέντημα σε στυλ vintage πάνω σε βαμβακερή μουσελίνα.  Ρυθμιζόμενες τιράντες.  Διακοσμητικό δέσιμο στο κέντρο πίσω με κορδονάκια.  Βαμβακερό ύφασμα μπροστά και πίσω.

 

Swimwear Collection

Sarah

Eμπριμέ bikini σετ strapless (κουπάκι) με slip (3 εκ στα πλαϊνά).  Strapless: προσθαφαιρούμενες τιράντες γύρω από το λαιμό, ελαφρές σουρίτσες στα πλαϊνά, κούμπωμα στη πλάτη.  Slip:  σχέδιο με spaghetti και κρικάκια στη μέση.

Jacky

Oλόσωμο μαγιώ με επένδυση (χωρίς μπανέλα), από εμπριμέ Sensitive? ύφασμα που περιέχει LYCRA? Xtra Life ίνες οι οποίες προσφέρουν εντυπωσιακή ανθεκτικότητα στο χλώριο και διατήρηση του σχήματος (το ύφασμα δεν ξεχειλώνει).  Διακοσμητικά κουμπιά στο κέντρο.  Ρυθμιζόμενες τιράντες.

Carol

bikini set τρίγωνο με προοδευτική ενίσχυση και brazilian slip.  Πινελιές σε γυαλιστερό ύφασμα και διακοσμητικά κομμάτια από μεταξωτό georgette ύφασμα (στο σουτιέν μόνο) και μικρά τρουκς.  Δένει στο λαιμό με φαρδυά κορδόνια και στη πλάτη με κούμπωμα.  Τα μεταλλικά χρώματα παραμένουν ζωντανά χάρις σε ένα νέο γυαλιστερό νήμα μαλακό στην αφή, εξαιρετικά άνετο, ελαφρύ, λεπτό, ανθεκτικό στις ακτίνες UV (UPF 50 +). Επιπλέον, διαθέτει την πιστοποίηση LYCRA, freshFX, εγγύηση της φρεσκάδας και διαπερατότητας.

Frida

Strapless μαγιώ από μικροφίμπρα.  Οι ίνες LYCRA? που περιέχει το ύφασμα, προσφέρουν άνεση, εφαρμογή, διατήρηση του σχήματος (δεν ξεχειλώνει), διάρκεια και ελευθερία κινήσεων. Προσθαφαιρούμενη επένδυση.  Διακοσμητικά αξεσουάρ στο κέντρο.  Δένει γύρω από το λαιμό και στη πλάτη με κορδόνια.


Δείτε όλη τη συλλογή της Luna για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012 στην ιστοσελίδα www.luna.gr

 

Videos

Underwear 2012

 

Swimwear 2012

 

Luna S.A.

4 Thoukididou St., Ag. Stefanos, Athens

Tel: 210 8144035-9

Fax: 210 8145561


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη