Men in Black 3 (3D) - Οι άντρες με τα μαύρα 3

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Barry Sonnenfeld

Πρωταγωνιστούν: Will Smith, Josh Brolin, Tommy Lee Jones, Emma Thompson, Michael Stuhlbarg, Nicole Scherzinger, David Rasche, Jemaine Clement, Bill Hader, Mike Colter.

Υπόθεση: Στο τρισδιάστατο τρίτο Men In Black, ο πράκτορας J (Will Smith) πρέπει να βουτήξει κυριολεκτικά πίσω στο χρόνο για να διαλευκάνει την εξαφάνιση του συναδέλφου του Κ.  Αν και ο J έχει πλέον μεγάλη εμπειρία σε περίεργες καταστάσεις, μετά από 15 χρόνια σταδιοδρομίας με τους Men In Black, τίποτα, ούτε καν οι εξωγήινοι, δεν τον μπερδεύει τόσο όσο ο κλειστός και καθόλου ομιλητικός συνάδελφος του K (Tommy Lee Jones).

‘Οταν η ζωή του K και η μοίρα του πλανήτη κινδυνεύουν, ο πράκτορας J θα πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να σώσει την κατάσταση και να ανακαλύψει ότι υπάρχουν μυστικά στο σύμπαν που ο K δεν του είπε ποτέ. Μυστικά που θα αποκαλυφθούν καθώς συνεργάζεται με τον πράκτορα K στα νιάτα του (Josh Brolin), για να σώσει τόσο αυτόν όσο και το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την ταινία που ανέδειξε για πρώτη φορά τα μαύρα κουστούμια,  τα σκούρα γυαλιά και τους δύο γραβατωμένους πράκτορες, τον J και K, ως τα πιο cool ορόσημα του αγώνα κατά του διαστρικού εγκλήματος. Στην τρίτη ταινία της σειράς, το στιλάτο δίδυμο θα γίνει τρίδυμο, αφού το σενάριο μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας επιφυλάσσει ένα ακόμα ρεσιτάλ του πολυτάλαντου Josh Brolin ως νεαρού πράκτορα K. Και ενώ μεγάλο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στο 1969, τα ρετρό-φουτουριστικά εφέ και τα σκηνικά της ταινίας στέκονται όπως πάντα στο ύψος των περιστάσεων, ενώ έχει δοθεί έμφαση στο κωμικό των καταστάσεων και των διαλόγων. Και βέβαια η υπέροχη μουσική επένδυση του Ντάνι Έλφμαν είναι πάντα εκεί.

Το τρισδιάστατο προσθέτει ακόμη μια νέα οπτική πλευρά στο ούτως η άλλως λουσάτο περιτύλιγμα των περιπετειών των ανδρών που κάνουν την πιο περίπλοκη θεωρία συνωμοσίας να μοιάζει απλώς παραμυθάκι. Εκτός βέβαια αν οι δημιουργοί της σειράς ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε…

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 24.05.12


MEN IN BLACK 3 - OFFICIAL TRAILER by FeelgoodEntertainment