Miracle Eye Contour Anti-Wrinkle Cream

Λατρεύετε τη λαμπερή και νεανική όψη; 

Η ANNESEMONIN σας αποκαλύπτει το μυστικό της:  

Miracle Eye Contour Anti-Wrinkle Cream

 

Ο οίκος καλλυντικών ANNE SEMONIN, που εξειδικεύεται στην «made to measure» περιποίηση ομορφιάς, παρουσιάζει τη νέα must-have καινοτομική κρέμα ματιών Miracle Eye Contour Anti-Wrinkle Cream!

Αξιοποιώντας τις νεότερες εξελίξεις στην περιποίηση των ματιών, η Miracle Eye Contour Anti-Wrinkle Cream βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό συστατικό, τη θαλάσσια ρετινόλη, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της ANNE SEMONIN να προσφέρει στον καταναλωτή ορατά αποτελέσματα που συνδυάζονται με πολυτελείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

Η νέα κρέμα ματιών συνδυάζει τρία κύρια συστατικά σε ένα μόνο προϊόν (Θαλάσσια ρετινόλη, Siliproline και Vitacium complex 3), για να καταπολεμήσει τα προβλήματα της περιοχής των ματιών: τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα.

Ο λόγος που το προϊόν ονομάστηκε MIRACLE είναι γιατί ο αποτελεσματικός συνδυασμός των συστατικών αποδεικνύεται... θαυματουργός: απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, προλαμβάνει και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα στην περιοχή των ματιών και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Επίσης, τα συστατικά που περιλαμβάνει το complex Vitacium 3 ενισχύουν την ελαστικότητα των τριχοειδών αγγείων του αίματος και τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή των ματιών.

Ένα μικρό tip από την ANNE SEMONIN για τα μάτια σας μόνο: πριν να χρησιμοποιήσετε την Miracle Eye Contour Anti-Wrinkle Cream, χρησιμοποιήστε το Eye Express Radiance Ice Cube, ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν, για να ενισχύσετε τη λάμψη στο βλέμμα σας!

Λίγα λόγια για τα προϊόντα περιποίησης ANNE SEMONIN

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου 25 χρόνια από την κυρία Anne Semonin.

Πρωτοπόρος στο συνδυασμό ιχνοστοιχείων και αιθέριων ελαίων, η κυρία Semonin πίστευε ότι τα προϊόντα και οι θεραπείες ομορφιάς που προσφέρουν τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα βασίζονται σε ένα συνδυασμό μιας προσωπικής, εξατομικευμένης συνταγής και μιας ολιστικής προσέγγισης. Αυτή η πεποίθηση εξακολουθεί να αποτελεί τη θεμέλια λίθο της μάρκας Anne Semonin.

Η Aline Marcadet έγινε πρόεδρος της εταιρείας το 2004. Η αποστολή της ήταν να δημιουργήσει την Εμπειρία Anne Semonin (L’Experience Anne Semonin), σχεδιάζοντας μια πολυτελή συλλογή θεραπειών spa και προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά έτσι, ώστε κάθε άνθρωπος να μπορεί να βρει τη δική του συνταγή ομορφιάς, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και τον τρόπο ζωής του, ακριβώς όπως ονειρευόταν η κυρία Semonin.

Η Anne Semonin συνεχίζει να συνδυάζει τα καλύτερα συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια και ιχνοστοιχεία, χρησιμοποιώντας παράλληλα τη νευρο-κοσμετολογία και την κρυοθεραπεία, για να βελτιστοποιεί το καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς κάθε ανθρώπου.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα «must» της Anne Semonin!

ANNE SEMONIN