Νατάσα Θεοδωρίδου - Aπονομή του πλατινένιου δίσκου


Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου για το άλμπουμ "Απέναντι" που έγινε στο Cartone στο Γκάζι παρευρέθησαν πολλοί φίλοι και γνωστοί πέρα από τους συντελεστές του δίσκου. 
Την παράσταση έκλεψε όμως η απαστράπτουσα Ελένη Μενεγάκη που έφτασε μόνη της και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου  και τον Μάκη Πουνέντη  (δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω) ...
Η Νατάσα Θεοδωρίδου στα λίγα λόγια που είπε πριν την απονομή τόνισε ... «Μη μένετε μόνο σε αυτά που διαβάζετε. Μπορεί να αφορούν και τις ζωές άλλων, όχι μόνο τις δικές μας!» ξεκαθαρίζοντας πως τα ερωτικά στιχάκια που ποστάρει καμία φορά δεν είναι πάντα "δικά" της, αφού πολλές φορές δανείζεται και από άλλους.  

Μίλησε για τα τραγούδια που της έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους και που την κάνουν να κλαίει και είπε πως: «Όταν τραγουδάω, ουσιαστικά αφηγούμαι μικρές ιστορίες που αφορούν και στη δική μου ζωή οι περισσότερες! Δεν είναι εύκολο. Και, αν δεν μπορώ να κρατηθώ, κλαίω!». 
Ευχαρίστησε τον κόσμο που σε τέτοιες δύσκολες εποχές την τίμησε αγοράζοντας τον δίσκο της και όσο για το αν έχει σχέση αυτό το καιρό, δήλωσε πως: «Είμαι ολομόναχη! και Δεν ισχύει τίποτα!».   

Φωτογραφίες - κείμενο: Γιώργος Παπαγεωργίου