Valentina

Η Βαλεντίνα ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 16 ετών, σε μια περίοδο που η χώρα της η Μολδαβία περνούσε την κρίση που περνάει τώρα η Ελλάδα. Έχει αποφοιτήσει από την γυμναστική ακαδημία της χώρας της και ασχολείται από μικρή με το χορό. Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε στην υποδοχή σε διάφορα clubs όμως γρήγορα πέρασε στο modeling. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως MEGAANT1, ALPHA κ.α. Έχει κάνει εξώφυλλα για πολύ γνωστά μηνιαία περιοδικά και είναι πολυσυζητημένο πρόσωπο των media και gossip περιοδικών. Έξυπνη, σέξι αλλά και αρκετά ευαίσθητη μας έδειξε τον πραγματικό εαυτό της και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Την φτιάχνει το καλοκαίρι και τα ταξίδια στα νησιά, την χαλάει η αχαριστία και η υπουλία. Φωτογραφήσαμε την Βαλεντίνα σε γνωστό ξενοδοχείο και περάσαμε μια υπέροχη μέρα μαζί της. 

Τα μέσα ασχολούνται πολύ με την προσωπική σου ζωή, σε ενοχλεί αυτό;

Εξαρτάται, ζω τη ζωή μου όπως όλος ο κόσμος, ο οποίος θα βγει ραντεβού, θα ερωτευτεί, θα αγαπήσει κτλ. Αν κάποια site και περιοδικά πιστεύουν ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για μένα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα μου είναι άλλο, όταν κάποιοι χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να μου χρεώσουν μια σχέση που πιστεύουν ότι πουλάει ή περιγράφουν πράγματα και καταστάσεις που δήθεν συνέβησαν. Αυτό είναι γελοίο. Από κει και πέρα όταν προβάλλεσαι από τα ΜΜΕ γίνεσαι κάτι σαν φιλαράκι, παρέα εκείνου που σε παρακολουθεί, οπότε είναι φυσικό να θέλει να μάθει νέα σου. Δεν με ενοχλεί οτιδήποτε είναι αληθινό.

Όταν διαβάζεις αναλήθειες στα περιοδικά και το διαδίκτυο πως αντιδράς;

Έχω γελάσει πολλές φορές αλλά και κάποιες έχω εκνευριστεί πολύ γιατί μου δημιούργησαν πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή.

Εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους;

Θέλω πολύ να εμπιστευτώ τους ανθρώπους αλλά δυστυχώς η εμπειρία μου ως εδώ με παρακινεί για το αντίθετο.

Σε έχουν απατήσει ποτέ;

Ειλικρινά δεν το γνωρίζω αυτό. Το να είσαι όμως σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει και να μοιράζεσαι και με τρίτο πρόσωπο είναι δυστυχία και πρόβλημα του άλλου. Επίσης θα χρησιμοποιήσω και μια τετριμμένη έκφραση, το να απατάς δεν είναι μαγκιά. 

Έχεις κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο;

Έχω ένα και μοναδικό όνειρο από παιδί, να κάνω οικογένεια. Όλα τα υπόλοιπα στη ζωή είναι στιγμιαίες επιθυμίες. Έχω στερηθεί τη δική μου σε ηλικία 11 ετών από τροχαίο και ξέρω πολύ καλά ότι είναι το μόνο που αξίζει και το μόνο που έχει νόημα.

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος;

Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, νομίζω ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι και την ηλικία. Με το πέρας του χρόνου αλλάζουν πολλά, αναθεωρείς και βλέπεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Σε έχει κάνει ποτέ κάποιος άντρας να νιώσεις αμήχανα;

Αυτό έχει συμβεί μόνο μια φορά στη ζωή μου σε ηλικία 17 ετών που ερωτεύτηκα για πρώτη φορά και ήρθα αντιμέτωπη με τέτοιου είδους συναίσθημα. Δύσκολα μπορεί κάποιος να με κάνει να νιώσω αμήχανα.

Θα τα παρατούσες όλα για ένα μεγάλο έρωτα;

Είναι χαζό εκ μέρος αυτού που ζεις μαζί τον έρωτα να σου προτείνει ή να σε αφήσει να τα παρατήσεις όλα για τον έρωτα. Μέσα σε αυτά τα "όλα" θα είναι πράγματα που πιθανόν μ' αρέσουν, πράγματα δικά μου, που αντιπροσωπεύουν εμένα την ίδια. Πώς με ερωτεύτηκες χωρίς αυτά?

Αυτή την εποχή είσαι ερωτευμένη;

Είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη. Πάντα ερωτευόμουν και κοίταγα το σήμερα. Τώρα με κάνει και κοιτάω και το αύριο.

Αν ξεκινούσες τώρα από την αρχή θα άλλαζες κάτι στη πορεία σου;

Όλοι κάνουμε λάθη και λάθος επιλογές. Αυτά όμως μας δίνουν δίνουν εμπειρία, ωριμότητα και μας μαθαίνουν τι είναι λάθος και τι σωστό. Όχι δεν θα άλλαζα κάτι.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

Model: Valentina Tsepanou

Hair styling & Make up artist: Thenia Kourti

Assistant: Panagiotis Limperopoulos

Μαγιό - Εσώρουχα: Mitsi

Ρούχα - Υποδήματα: Πενταύρας

Location: Καμένα Βούρλα

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο "Galini Wellness Spa and Resort" για τη φιλοξενία και τη χορηγία.

Mitsi Swimwear - Lingerie

Βάρναλη 32,  Νέα Ιωνία

Τ: +30 210 2753107

 

Πενταύρας Υποδήματα

Κ.Βάρναλη 34-38, Ν.Ιωνία

Τ: +30 2102 752 200

Pentavras Clothing

Μητροπόλεως 18, Μαρούσι

Τ: +30 210 6128063

 

Galini Wellness Spa and Resort

5, Ger. Vasiliadi, 35008

T+30 22350 80501-6