Luna

Οι νέες σειρές της Luna για το Χειμώνα 2012-2013 αναβιώνουν την πολυτέλεια της δεκαετίας του 50.  Φίνα υλικά, σικ σχέδια, υπέροχη εφαρμογή είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή.

Anette

Η σειρά Anette είναι φτιαγμένη από κομψή δαντέλα, φίνα μοτιφάκια και διακοσμητικά στρασάκια σε συνδυασμό με γυαλιστερό σατέν ύφασμα. Αυτή η σειρά εκφράζει τη πολυτέλεια μιας vintageεποχής αποκαλύπτοντας τη τέχνη της λεπτομέρειας. Σικ εσώρουχα αναβιώνουν το glamourτου παρελθόντος με sexy, μοντέρνα στοιχεία. 

Tip: Anette high waist shaper brief σμιλεύει το σώμα χωρίς να υστερεί σε αισθησιασμό.  Λειτουργικό αλλά και θηλυκό!

 

Camille

Η σειρά Camilleσυνδυάζει πλισέ ύφασμα chiffon με λεπτεπίλεπτα κεντημένα μοτιφάκια (σε αποκλειστικότητα γιατί είναι σχεδιασμένα από το δημιουργικό τμήμα της Luna) και τούλι.  Τα σουτιέν προσφέρονται με 2 ζεύγη τιράντες: ένα ζεύγος σκέτες τιράντες και ένα ζεύγος τιράντες με κέντημα. 

 

Claudette

Η σειρά της Luna Claudette με το κέντημα με «αφηρημένα κύματα» προσθέτει ένα τόνο ρομαντισμού. Το κέντημα είναι αποκλειστικότητα της Luna αφού έχει σχεδιαστεί από το δημιουργικό της τμήμα.  Οι cups των pushup, balconet και body-string είναι επικαλυμμένα με το αφηρημένο κέντημα δίνοντας μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Σε όλα τα κυλοτάκια, το τούλι είναι διπλωμένο ώστε να αποφευχθεί η χρήση λάστιχου και να μη «μαρκάρουν».   

Hot garment: το όλο κεντημένο body-string με επένδυση μπεζ τουλιού στο μπροστινό μέρος και αποπλανητικό σχέδιο από ανοίγματα στα πλαϊνά και πίσω. 

Nέα προϊόντα στη Luna: 2 modal outwear μπλούζα και αμάνικο κορμάκι.

 

Noel

Κομψό κέντημα και παγιετούλες ομορφαίνουν το ζακάρ τούλι της χριστουγεννιάτικης σειράς, Noel. Μία τρέσα από μπουμπουκάκια στολίζει το πάνω μέρος των εσωρούχων.  Παιχνιδιάρικο νυχτικάκι με άνοιγμα στη πλάτη και κυματιστό τελείωμα προσφέρουν μία σοφιστικέ νότα.

 

Δείτε όλη τη συλλογή της Luna για το Χειμώνα 2012-13 στην ιστοσελίδα www.luna.gr

Luna S.A.

4 Thoukididou St., Ag. Stefanos, Athens

Tel: +30 210 8144035-9

Fax: +30 210 8145561


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη