Step Up Revolution (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια: 99 λεπτά

Είδος: Μουσικοχορευτικό   

Σκηνοθεσία: Scott Speer

Πρωταγωνιστούν: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Stephen Boss, Megan Boone, Chadd Smith, Mari Koda, Adam Sevani, Peter Gallagher, Mia Michaels, Misha Gabriel.

Υπόθεση: Η Έμιλι, κόρη πλούσιου επιχειρηματία, φτάνει στο Μαϊάμι με τη φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Εκεί συναντά και ερωτεύεται τον Σον, νεαρό αρχηγό μιας μοντέρνας ομάδας χορού που διοργανώνει απρόβλεπτα χάπενινγκ. Η ομάδα ονομάζεται ΜΟΒ και προσπαθεί να κερδίσει ένα διαγωνισμό χορού για να βρει χορηγό. Σύντομα όμως ο πατέρας της Έμιλι απειλεί να αγοράσει την ιστορική γειτονιά των ΜΟΒ για να την απαλλοτριώσει, διώχνοντας χιλιάδες ανθρώπους από την περιοχή τους. Η Έμιλι μαζί με τον Σον και τους ΜΟΒ θα πρέπει ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε οι χορευτικές τους εμφανίσεις να μετατραπούν σε κίνηση διαμαρτυρίας, ρισκάροντας έτσι να χάσουν το όνειρό τους παλεύοντας για ένα μεγαλύτερο σκοπό.

Τέταρτη ταινία στη σειρά των ταινιών Step Up με εντυπωσιακές όπως πάντα χορογραφίες και με φόντο αυτή τη φορά το καυτό Μαϊάμι. Tο τρισδιάστατο προσθέτει στο θέαμα. Για τα πλήθη των θαυμαστών του So You Think You Can Dance και λοιπών χορευτικών show.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 13.09.12


Step Up Revolution από Odeon