Bra Corset | Dress 2 Kill

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Εταιρία με την επωνυμία «ALFA ZITA ΟΕ», εφεξής ο Διοργανωτής, που εδρεύει στη Ν.ΙΩΝΙΑ, οδός Ατταλείας 2, διοργανώνει διαγωνισμό, εφεξής ο «Διαγωνισμός», με το παρακάτω έπαθλο: Ένα Sexy Bra Corset του καταστήματος Dress 2 Kill.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες του site που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

Για να θεωρηθεί κάποιος ως συμμετέχων στο Διαγωνισμό (εφεξής o «Συμμετέχων»), θα πρέπει να προβεί σε εγγραφή του στην επίσημη σελίδα του GRAND Magazine στο Facebook(http://www.facebook.com/pages/Grand-Magazine/104170233009442 ).

Ο κάθε χρήστης μπορεί να συμμετέχει στο Διαγωνισμό μόνο μια φορά. Εξαιρούνται της συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην Εταιρία.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού καθορίζεται από 11/12/2012 μέχρι και τις 21/12/2012 έως 19:57:59 (εφεξής η «Διάρκεια»).

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου, και ώρα 20:00, στα γραφεία της εταιρίας όπου μπορεί να παρευρεθεί όποιος συμμετέχων το επιθυμεί. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του διαδικτυακού τόπου www.randomizer.org. Kάθε συμμετέχων με το όνομα που είναι εγγεγραμμένος στο facebook θα προστίθεται σε σχετική λίστα η οποία θα χρησιμοποιηθεί κατά την κλήρωση στο www.randomizer.org.

H κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή και έναν (1) αναπληρωτή. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει Ένα Sexy Bra Corset του καταστήματος Dress 2 Kill.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα (www.grandmagazine.gr) και ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει με τον Διοργανωτή στο τηλέφωνο 2102778999, ή να στείλει τα στοιχεία του επικοινωνίας στο [email protected].

Το έπαθλο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση αυτού με άλλα ή η εξαργύρωση αυτού σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει το Διαγωνισμό καθώς και να τροποποιεί τα έπαθλα του Διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση στο διαδικτυακό τόπο της τελευταίας www.grandmagazine.gr ή της επίσημης σελίδας στο Facebook. Κάθε παρόμοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.

Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της διανομής του δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται. Ο Διοργανωτής δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Το έπαθλο παραγράφεται μετά εξαμήνου.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στο site, σε οποιοδήπoτε έντυπο της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Ο νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει.

Για την έγκαιρη συμμετοχή του στο διαγωνισμό όποιος είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να διαθέτει την έγγραφη συγκατάθεση και αποδοχή του ασκούντος τη γονική μέριμνα. Αν ο νικητής του Διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, το δώρο που έχει κερδίσει μπορεί να το παραλάβει μόνο ο ασκών την γονική μέριμνα αυτού.