Gambit - Εντιμότατοι Απατεώνες

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Είδος: Κωμική Περιπέτεια 

Σκηνοθεσία: Michael Hoffman

Πρωταγωνιστούν: Alan Rickman, Cameron Diaz, Colin Firth, Stanley Tucci, Cloris Leachman, Senem Teniz, Tom Courtenay, Anna Skellern, Togo Igawa, Chillie Mo.

Υπόθεση: Ο Χάρι Ντιν είναι ένας Λονδρέζος, που εργάζεται σε μουσείο και οργανώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο, προκειμένου να πείσει έναν πλούσιο συλλέκτη να αγοράσει έναν ψεύτικο πίνακα του Μονέ. Για να ξεγελάσει τον αγοραστή, επινοεί μια ιστορία, με τη βοήθεια μιας κοπέλας από το Τέξας, της οποίας ο παππούς δήθεν διέσωσε τον πίνακα στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο το περίπλοκο αυτό σχέδιο φυσικά και δεν πάει τόσο καλά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια μάχη ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους. Ποιος θα πάρει τελικά τα λεφτά, ποιος τον πίνακα και ποιος την κοπέλα;

Remake της κλασσικής Βρετανικής κομεντί του 1966 με απατεώνες, πλούσια θύματα, εξωτικά κορίτσια με κρυφές ατζέντες και κομπίνες υψηλού βεληνεκούς στο χώρο της αγοράς τέχνης, αυτή τη φορά σε σενάριο των αδελφών Κοέν. Ο «Βασιλιάς» Κόλιν Φερθ και η αυθάδης Κάμερον είναι πάντα ένας καλός λόγος για Χριστουγεννιάτικη έξοδο. 

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 25.12.12


Gambit από Odeon