Costa Navarino Πύλος

Κτισμένο σε μία παραδείσια γωνιά της Μεσσηνιακής γης στο κόλπο του Ναυαρίνου, πάνω σε μία τεράστια έκταση το Costa Navarino είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα πολυτελών resorts σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο και από τα καλύτερα παγκοσμίως. Πολυβραβευμένο, έχοντας ξεπεράσει τα Ελληνικά στάνταρντςοριοθετεί την έννοια της δυναμικής πολυτέλειας, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια.

Περιστοιχίζεται από ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον που φλερτάρει αρμονικά με γαλαζοπράσινα νερά και τροπικές ακτές με αμμόλοφους, όλα αυτά κάτω από την αιγίδα του Ελληνικού ήλιου, του δικού μας ήλιου. Θα το συναντήσετε ελάχιστα χιλιόμετρα από την ιστορική Πύλο και μία απο τις εντυπωσιακότερες παραλίες της Μεσογείου την Βοιδοκοιλιά. Λόγω της εγγύτητας των αποστάσεων, ιστορικές τοποθεσίες όπως η Μεθώνη, η Κορώνη, η σπάνιας ομορφιάς τοποθεσία με τους διαδοχικούς καταρράκτες στο Πολυλιμνιό, η κοιλάδα της Νέδας, η αρχαία Μεσσήνη και η ιστορική αρχαία Ολυμπία, θα σας εξασφαλίσουν αξέχαστες διακοπές.

Το Romanos Luxury collection με τα 321 δωμάτια και τις σουίτες που κυμαίνονται από 43-192τ.μ απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν το κορυφαίο στην πολυτέλεια και σεβασμό στην ανάγκη για διακριτικότητα. Έχει βραβευθεί μεταξύ των άλλων και από το κορυφαίο περιοδικό Conde Nast Traveller σαν ένα από τα καλύτερα resorts διακοπών σε Ευρώπη, Ρωσία και Τουρκία.

Το Westin Resort διακρίνεται για την οικογενειακή του ατμόσφαιρα. Τα 445 πολυτελή δωμάτια κτισμένα πάνω στο λόφο, απολαμβάνουν μία μοναδική θέα και εξαιρετικά ηλιοβασιλέματα. Τα περισσότερα από τα ισόγεια διαμερίσματα διαθέτουν και ατομικές πισίνες. Όλα τα resorts διαθέτουν πολλά θεματικά lounge restaurants προσφέροντας μία πολύχρωμη παλέτα των καλύτερων Ελληνικών και διεθνών γεύσεων.

Το Costa Navarino ξεχωρίζει και για τα πλέον σύγχρονα γήπεδα golf στην Ελλάδα. Από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις αρτιότατες εγκαταστάσεις του το διεθνές τουρνoυά Golf, το Aegean Lines Pro-Am
www.costanavarino.com

     

by Vangelis Korros