TWOS στην Πάρο

 

Στο ολάνθιστο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου συναντάμε το brand “TWOS” για τρίτο συνεχόμενο Πάσχα! Το “TWOS”, η Τίνα Βασιλικού και ο Αντώνης Κολσούζογλου  συνδυάζουν την αρχιτεκτονική μελέτη με το interior design σε ένα concept store, γεμάτο καινούργιες, φρέσκιες προτάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. 

Νέες εισαγωγές με μοναδικά προϊόντα από υπέροχους προορισμούς της  Ευρώπης και της Ασίας, που  με μεράκι επέλεξαν οι δυο τους, κάνουν να χάνεται το μάτι του επισκέπτη σε χρώματα κι αρώματα τόπων διαφορετικών και μαγικών, που εναρμονίζονται όμως πλήρως με το φυσικό τοπίο του νησιού. Ένας συνδυασμός ποικίλων πολιτισμών, με πνοή διαφορετικής κουλτούρας, που δένουν αρμονικά με την απλότητα του νησιού και την αρχιτεκτονική του και δημιουργούν μία αίσθηση mix and match. 

Μοναδικά κεραμικά από την Ταϊλάνδη, έπιπλα αντίκες από την Ιάβα, χειροποίητα φωτιστικά από το Ubud, δερμάτινες βαλίτσες - τσάντες από τη Φλωρεντία, χειροποίητοι δίσκοι - τραπεζάκια από το Βέλγιο και άλλα, προσφέρουν τη δυνατότητα πολλών επιλογών στους επισκέπτες του  TWOS στην Πάρο. 

Πρόσβαση όμως στο TWOS  μπορεί πλέον να έχει ο καθένας, όπου και να βρίσκεται σε όποιο μέρος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αρκεί να επισκεφτεί το νέο e-shop της εταιρείας και να επιλέξει από την μεγάλη του αποκλειστική συλλογή. 

Με το TWOS η Πάρος γίνεται ακόμη πιο ελκυστικός προορισμός. 

ΙΝΦΟ 

TWOS Concept Store 

Architecture & Design, 

Paros, tel. 0030 22843 00977

www.twos.gr