Efi

Η Έφη ζει και εργάζεται μόνιμα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Είναι απόφοιτη γεωπονικής σχολής και έχει επίσης τελειώσει κομμωτική και αισθητικός. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στη ταινία "Έτερων ήμισυ" έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των μοντέλων. Αγαπάει τη γυμναστική και τα ταξίδια και στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να κάνει shopping με τις φίλες της. Εμείς τη συναντήσαμε στην όμορφη Αρκαδία και περάσαμε μια καταπληκτική μέρα με την Έφη και τη φύση.

Είσαι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που ήσουν παιδί ή έχεις αλλάξει πολύ;

Δε θα έλεγα ότι έχω αλλάξει πολύ, όσο μεγαλώνουμε βέβαια αναθεωρούμε κάποια πράγματα και αυτό σιγά σιγά σε απομακρύνει από την παιδική σου ηλικία αλλά σε γενικές γραμμές έχω τον ίδιο αυθορμητισμό που είχα και μικρή.

Αποφάσισες να κάνεις οικογένεια, το έχεις μετανιώσει;

Ασφαλώς και δε μετανιώνω, είναι απ' τα ομορφότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα γίνω μητέρα.

Στα παιδιά σου θα πεις ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει;

Πιστεύω ότι μέχρι κάποια ηλικία των 5-6 χρονών μπορείς να το παρουσιάσεις σαν ένα ωραίο παραμύθι γιατί έτσι και αλλιώς και εμείς οι μεγάλοι σαν παραμύθι το βλέπουμε.

Έχουν πρόβλημα οι γονείς σου που είσαι μοντέλο;

Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα οι γονείς μου με τις επιλογές μου, με εμπιστευόντουσαν και ποτέ δεν τους έφερα σε δύσκολη θέση.



Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι τα μοντέλα δεν είναι έξυπνα, ισχύει;

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολλά μοντέλα έχουν μεγάλες περιουσίες από τις επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει και τον επαγγελματισμό τους. Δε ξέρω εάν τα media θέλουν να τις παρουσιάζουν έτσι αλλά δε συμφωνώ. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν όλοι οι τύποι των ανθρώπων.

Θα έκανες πλαστική εγχείριση;

Θα έκανα αν χρειαζόταν να διορθώσω κάτι επάνω μου και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι κατά των πλαστικών εγχειρήσεων αλλά των υπερβολικών.

Είναι καλύτερη η ζωή μακριά από την Αθήνα;

Σίγουρα η Αθήνα είναι όμορφη για τις επιλογές αλλά το σκηνικό έχει αλλάξει κατά πολύ και είναι ο παράγοντας που με έκανε να αποφασίσω να ζήσω εκτός. Είμαι κοντά στη φύση και είναι αυτό που απολαμβάνω και αυτό με ηρεμεί.

Βιώνεις την κρίση και τι είναι αυτό που σε χαλάει περισσότερο;

Σίγουρα τη βιώνω όπως οι περισσότεροι και κυρίως κάθε σπίτι μικρομεσαίας οικογένειας, και τώρα που το modeling  έχει γίνει hobby η κρίση μας έχει χτυπήσει τη πόρτα για τα καλά.

Ονειρεύεσαι συχνά; Είσαι ευαίσθητη;

 Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι πολύ δύσκολο να ονειρεύεσαι σήμερα γιατί δεν σου δίνουν περιθώρια να το κάνεις. Είμαι αρκετά ευαίσθητη αλλά η κατάσταση στην οποία έχουμε όλοι μπεί με έχει σκληρύνει πολύ.



Βγαίνεις τακτικά;

Το καλοκαίρι βγαίνω συχνά, ο καιρός μου αλλάζει τη διάθεση και δε με κρατάει πολύ στο σπίτι. Το χειμώνα όμως οι έξοδοι σπανίζουν γιατί πιο πολύ μ' αρέσει η ζεστασιά του σπιτιού που έχω δημιουργήσει.

Έχεις μεθύσει εκτός ελέγχου;

Με χαλάει πολύ η εικόνα μιας μεθυσμένης γυναίκας και μόνο στην ιδέα αυτή δεν αφήνω τον εαυτό μου να βγει εκτός ορίων ενώ μ'αρέσει πολύ να διασκεδάζω.

Έχεις κάνει ποτέ το πρώτο βήμα σε πρόσωπο που σου άρεσε;

Δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ένας ρόλος που ανήκει στον άντρα. Το να βλέπω τέτοιου είδους άντρες που περιμένουν το αντίθετο είναι κάτι που με ξενερώνει πάρα πολύ.

Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιείς συχνότερα.

Πλάκα μου κάνεις!

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model: Efi Tomoritsa

Models Agency: Elegance Models

Hair styling & Make up artist: Thenia Kourti

Styling: Pepi Tseriki

Εσώρουχα: Luna | Βίλλυ

Ρούχα: Jet Set - Exclusive Leather Fashion και K.N.S.

Υποδήματα: Πενταύρας

Location: Αρκαδία

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

 

Ευχαριστούμε τα κατάστηματα ενδυμάτων Jet Set - Exclusive Leather Fashion και K.N.S., εσωρούχων και μαγιό Βίλλυ και υποδημάτων Πενταύρας για την χορηγία καθώς επίσης και το ξενοδοχείο Mainalon Resort για τη φιλοξενία.

 

Jet Set - Exclusive Leather Fashion

Μιαούλη 9, Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλ./Fax: +30 2103 310 660

 

Κ.N.S Women's Clothing

28ης Οκτωβρίου & Σεϊζάνη 2, Ν.Ιωνία

Τηλέφωνο: 210 2799 502

 


Βίλλυ

Κυψέλης 15Αθήνα

Τηλέφωνο: +30 2108 230 329


Πενταύρας

Κ.Βάρναλη 34-38, Ν.Ιωνία

Τηλέφωνο: +30 2102 752 200

Elegance Models Agency

Βουτάδων 60, Γκάζι

Τηλέφωνο: +30 2103 412 790

 

Mainalon Resort

Πλατεία Άρεως, Τρίπολη

Τηλ. κέντρο: +30 2710 230 300