Paw Patrol the Movie - Paw Patrol Η Ταινία

Παραγωγή: Καναδάς – 2021 

Διάρκεια: 86 λεπτά 

Είδος: Animation 

* * ½ 

Σκηνοθεσία: Cal Brunker 

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης, Μάρκος Σιώνης, Πωλίνα Ευαγγέλου, Ζωή Πετράκη, Άρης Αβραμέας. 

ΣΥΝΟΨΗ: Η ομάδα PAW PATROL ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, η ομάδα PAW PATROL παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας! 

Χαράς Ευαγγέλια για τους μικρούς φανατικούς φίλους των θρυλικών κουταβιών της σειράς του nickelodeon. Οι αγαπημένοι τετράποδοι ήρωες έρχονται στη μεγάλη οθόνη σε μια θεαματική περιπέτεια που θα τους συναρπάσει. Τα αξιαγάπητα σκυλάκια-φύλακες της τάξης έρχονται στην πόλη της Περιπέτειας για να τα βάλουν με έναν εγωμανή τρελάρα ξανθόψειρα δήμαρχο (πάσα ομοιότητα με Προέδρους καθόλου τυχαία) που κάθε του ενέργεια είναι μια νέα πρόκληση στην ασφάλεια της πόλης. Όμως τα κουταβάκια αποδεικνύονται σκληροί παίκτες και τα βάζουν όλα στη σειρά τους! Συναρπαστικό υπερθέαμα για παιδιά κυρίως προσχολικής ηλικίας, καλογυρισμένο και ευφρόσυνο, μια κωμική αστυνομική περιπέτεια για νήπια, άνευ βίας και υπερβολών.  

Διανομή: Odeon 

Στις αίθουσες από 02.09.21 μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά 

 

Πληροφορίες από τις σημειώσεις παραγωγής 

Η σειρά PAW PATROL έκανε το ντεμπούτο της το 2013 στο κανάλι Nickelodeon. Πολύ σύντομα έγινε μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα παίζεται σε 160 χώρες και έχει αμέτρητους οπαδούς όλων των ηλικιών. Οι χαρακτήρες της ταινίας αποτελούν δημιουργία του Κιθ Τσάπμαν (‘’Μπομπ ο Μάστορας’’). 

«Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται», δηλώνει η Ράμσεϊ Νάιτο (‘’Αρχηγός από Κούνια’’), πρόεδρος του τμήματος animation στη Nickelodeon. «Το PAW PATROL είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι ψυχαγωγικό και αρκετά προσφιλές στα παιδιά ενώ την ίδια στιγμή τα διδάσκει να είναι καλοί πολίτες μέσα από την συνεργασία, την αφοσίωση και τη φιλία. Υπάρχει δράση, αλλά είναι σε ασφαλή πλαίσια και ποτέ βίαιη. Τα χαριτωμένα, έξυπνα και ηρωικά κουτάβια μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών». 

PAW PATROL για πάντα

Ας γνωρίσουμε τα μέλη της ομάδας του PAW PATROL!

ΡΑΪΝΤΕΡ – Ο πολυμήχανος και ατρόμητος αρχηγός και μέντορας της ηρωικής ομάδας των κουταβιών.

ΤΣΕΪΣ – Ένας γερμανικός ποιμενικός που εκτελεί χρέη αστυνομικού σκύλου και, όπως ο Ράιντερ, είναι γεννημένος αρχηγός. Το σκυλόσπιτό του είναι αστυνομικό τμήμα και μετατρέπεται σε αστυνομικό όχημα.

ΜΑΡΣΑΛ – Ο σκύλος πυροσβέστης της ομάδας. Του αρέσει πολύ η δράση και το σκυλόσπιτό του μετατρέπεται σε πυροσβεστικό όχημα ή ασθενοφόρο ανάλογα με την υπόθεση διάσωσης.

ΣΚΑΪ – Η χαριτωμένη και έξυπνη Σκάι είναι η ατρόμητος πιλότος της ομάδας. Το σκυλόσπιτό της μετατρέπεται σε ελικόπτερο και από το σακίδιό της βγαίνουν φτερά που την κάνουν να πετάει ψηλά στον ουρανό.

ΡΑΜΠΛ – Ένα μπουλντόγκ με σκληροτράχηλη όψη αλλά με χρυσή καρδιά. Το σκυλόσπιτό του μετατρέπεται σε εκσκαφέα με φτυάρι και τρυπάνι.

ΡΟΚΙ – Το κουτάβι παντογνώστης της ανακύκλωσης. Το σακίδιό του διαθέτει μηχανική δαγκάνα, καθώς και άλλα εργαλεία όπως κατσαβίδι και οδοντωτό τροχό.

ΖΟΥΜΑ – Ένα λαμπραντόρ με ειδίκευση στις διασώσεις στο νερό. Το σακίδιό του διαθέτει φιάλες οξυγόνου και προπέλες έτσι ώστε να βουτάει και να κολυμπάει κάτω από το νερό.

Όλη η ομάδα του PAW PATROL είναι εξοπλισμένη με μοναδικές στολές, απίθανα οχήματα και εκπληκτικά gadgets, στοιχεία που διαμορφώθηκαν ειδικά για την ταινία αυτή.

Η Λίμπερτι είναι εδώ!

Η ταινία προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συστήσει στο κοινό έναν ακόμα χαρακτήρα, την Λίμπερτι, ένα κουτάβι ράτσας ντάτσχουντ που έχει μεγαλώσει στους δρόμους της Πόλης της Περιπέτειας. Πρόκειται για τη νούμερο ένα θαυμάστρια της ομάδας PAW PATROL και ονειρεύεται μια μέρα να πάρει το μέρος τους στην ομάδα. Η ίδια δεν φαντάζονταν ποτέ της πως θα συμμετείχε στις αποστολές διάσωσης στην πόλη όπου μεγάλωσε.

«Το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με την Λίμπερτι είναι ότι πάντα υποστηρίζει εκείνο που είναι σωστό. Διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει μέλος της ομάδας PAW PATROL», ισχυρίζεται ο συν-σεναριογράφος Μπομπ Μπάρλεν (‘’Απόδραση από τον Πλανήτη Γη’’, ‘’Arctic Dogs’’).

Η Ντοτζ λέει για την Λίμπερτι: «Το πιο βασικό απ’ όλα για την Λίμπερτι είναι η ασυνήθιστη αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή της. Είναι ένας πραγματικά ευχάριστος και αξιαγάπητος χαρακτήρας. Αγαπάει την πόλη της και θα κάνει τα πάντα να την προστατέψει από τον εχθρό ενώνοντας τις δυνάμεις της με τα υπόλοιπα μέλη του PAW PATROL».