Ασπασία Στρατηγού & Βασίλης Κορακάκης στο Πεδίο του Άρεως

Δύο νέες λαϊκές φωνές και δημιουργοί μας συστήνονται  και οι δρόμοι πλημμυρίζουν από  γνήσιο ηχόχρωμα, μεστωμένο. Ο καθένας τους κουβαλάει μοναδικά χαρίσματα στη μουσική του φαρέτρα. Μουσικοί συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες μας κερνάνε από το νέκταρ της φωνής τους.

Η πορεία της Ασπασίας ξεκινάει με την γνωστή ορχήστρα ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ παίρνοντας μέρος σε συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και τραγουδώντας δίπλα σε καταξιωμένους τραγουδιστές όπως Νταλάρας, Γλυκερία, Μητσιάς, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μπάσης, Τσέρτος, Θαλασσινός, Νέγκα κ.α.

Το 2007 πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής με τον Γιώργο Νταλάρα στο Ηρώδειο και έκτοτε εμφανίζεται με τον σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Ο Βασίλης Κορακάκης είναι μουσικός και γιος του μπουζουξή και συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη. Έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους ερμηνευτές και δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού όπως οι Στέλιος Βαμβακάρης, Χρίστος Λεοντής, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Χαλκιάς, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Δημήτρης Μητροπάνος, Μελίνα Κανά και Δημήτρης Μπάσης ενώ από το 2014 είναι μέλος της ορχήστρας του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα.

Μαζί τους τετραμελής ορχήστρα για μια αξέχαστη αμιγώς λαϊκή βραδιά.

ΙΝΦΟ

Ασπασία Στρατηγού & Βασίλης Κορακάκης στο Πεδίο του Άρεως

20/12/21 στις 17.00 και 27/12/21 στις 16.00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2021-2022

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ