Χριστούγεννα με τις εκδόσεις του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Νεφέλη», προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει έναν από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του, τις φεστιβαλικές εκδόσεις, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στον υπέροχο χώρο Σ22 (Κ. Σμολένσκη, 22, Αθήνα).

«Σας περιμένουμε όλους για μια γιορτινή χαλαρή κουβέντα, όπου θα συζητήσουμε και θα μοιραστούμε σκέψεις και ιδέες για όλα όσα αγαπάμε στα βιβλία και στον κινηματογράφο, παρέα με ένα ποτήρι κρασί!»

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης, η συνεργάτις του Φεστιβάλ και συντονίστρια των εκδόσεων, Γκέλυ Μαδεμλή, οι βραβευμένοι γραφίστες, Γιάννης Καρλόπουλος και Ιφιγένεια Βασιλείου, καθώς και ο ταλαντούχος κομίστας και εικονογράφος, Kanellos Cob. Παράλληλα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ορισμένες από τις πιο σπάνιες και πολυτελείς εκδόσεις του Φεστιβάλ, σε προνομιακές τιμές προσφοράς.

Οι εκδόσεις του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μια διαχρονική πηγή κινηματογραφικής γνώσης, περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα από θεματικές εκδόσεις σε αφιερώματα που φιλοξένησε το Φεστιβάλ («Προορισμός: Ταξίδι», ειδική έκδοση για μοντάζ κτλ.), καθώς και ειδικά αφιερώματα σε εμβληματικούς δημιουργούς που άφησαν το στίγμα τους στην 7η τέχνη. Από τον Γουόνγκ Καρ-γουάι μέχρι τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και από τον Αμπάς Κιαροστάμι μέχρι τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, οι εκδόσεις του Φεστιβάλ προσφέρουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της κινηματογραφικής μαγείας.