Το 6ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ στο Cinobo

Το Cinobo, πιστό στην αποστολή του να στηρίζει και να προβάλλει νέους Έλληνες δημιουργούς, φιλοξενεί στην πλατφόρμα από τις 27 Ιουλίου και για τους επόμενους 3 μήνες τις 13 ταινίες μικρού μήκους από το 6ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Το Πανόραμα αποτελεί διοργάνωση των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, με στόχο την εξωστρέφεια των δράσεων και των έργων τους, καθώς και την επικοινωνία με τον κόσμο που αγαπά να κάνει και να βλέπει σινεμά. 

Μετά τη διετή υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία λόγω πανδημίας, η 6η διοργάνωση του Πανοράματος επέστρεψε στους φυσικούς της χώρους. Κι αφού οι ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη σε Θεσσαλονίκη (Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολυτεχνείο ΑΠΘ) και Αθήνα (Ταινιοθήκη), είναι πλέον έτοιμες για (επανα)θέαση μέσω της πλατφόρμας του Cinobo. Από ταινίες πρωτοετών με ξεχωριστή, εξαιρετική ματιά, μέχρι ταινίες υποψήφιες για τα φετινά σπουδαστικά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. 

Το Cinobo συνεχίζει με μεγάλη χαρά και φέτος τη συνεργασία με το Πανόραμα του ΑΠΘ, βοηθώντας να συστηθούν νέοι, ταλαντούχοι δημιουργοί στο κοινό του.

ΦΩΤΟ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo (Cinema No Borders), είναι μια ελληνική streaming πλατφόρμα που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε 12 Μαρτίου 2020 και έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο. Με μια ομάδα που πλέον αριθμεί 12 άτομα, δημιουργήθηκε με στόχο τη «γεφύρωση» του χάσματος μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στο χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου. Το Cinobo συγκεντρώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο, σε ένα χώρο για εξερεύνηση για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να ανακαλύψουν την 7η τέχνη. Πρόκειται για συνδρομητική πλατφόρμα στην οποία ένας χρήστης έχει τη δυνατότητα δοκιμής δωρεάν για 14 ημέρες. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από Smart TV, smartphone, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προσφέρεται η δυνατότητα παράλληλης παρακολούθησης από 2 οθόνες, ακόμα και εκτός σύνδεσης. 

Επισκεφτείτε το Cinobo στα: 

www.cinobo.com | Facebook |Instagram | YouTube | LinkedIn | TikTok