50/50

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2011

Διάρκεια:  100 λεπτά

Είδος: Δραματική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Jonathan Levine

Πρωταγωνιστούν: Joseph Gordon-Leavitt, Seth Rogen. Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston, Philip Baker Hall, Matt Frewer, Serge Houde, Andrew Airlie.

Υπόθεση: Ο 27χρονος και πετυχημένος Άνταμ (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) τα έχει όλα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο και μάλιστα από μια σπάνια μορφή του. Αποφασίζει όμως, να μην το βάλει κάτω και με την βοήθεια του φίλου του Κάιλ (Σεθ Ρόγκεν) αντιμετωπίζει την ασθένεια, με χιούμορ και αισιοδοξία.

Εμπνευσμένο από μια απίστευτη, αληθινή ιστορία, το “50/50” είναι μια αστεία, συγκινητική, πρωτότυπη ιστορία για τη φιλία, την αγάπη και τη ζωή που έφθασε στις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας και ανδρικής ερμηνείας και κέρδισε βραβεία για το σενάριο τόσο στα Independent Spirit Awards όσο και στο έγκυρο National Board Of Review. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο συνεχώς ανερχόμενος σταρ του ανεξάρτητου νέου Χόλιγουντ Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (“500 Days of Summer”, “Inception”, “The Dark Knight Rises”) και ο Σεθ Ρόγκεν (“Knocked Up”, “Zack and Miry Make a Porno”, “Superbad”). Δίπλα τους, οι Άννα Κέντρικ (“Up in the Air”, “Twilight”), Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (“Spider-Man 3”, “Hereafter”) και η παλαίμαχος και βραβευμένη με Όσκαρ Άντζέλικα Χιούστον.

Διανομή: Village Films

Στις αίθουσες από 05.04.12.


50/50 OFFICIAL TRAILER by VillageGR