Η Κάρεν Στόουν δεν μένει πια εδώ: Ξανά στο Studio Κυψέλης

Το εξαιρετικό κοινωνικό δράμα που έγραψε η Μαίρη Μιχαλάτου το 1977, έχοντας ως έμπνευση τη Ρωμαϊκή άνοιξη της Κυρίας Στόουν του Τένεσι Γουίλιαμς παρουσιάζεται και πάλι στον ατμοσφαιρικό υπόγειο χώρο του Studio Κυψέλης.

Το πολυβραβευμένο κοινωνικό δράμα, προσωπική επιτυχία της Καίτης Ιμπροχώρη, μετά την καλοκαιρινή του παρουσίαση στο Festival Κολωνού του ΟΠΑΝΔΑ επιστρέφει για 4ο χρόνο στο σπίτι της, το Studio ΚΥΨΕΛΗΣ, από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 21.00 μ.μ. για 6 παραστάσεις. 

Μία ιδιαίτερη ονειρική παράσταση, φιλοδοξεί να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις στην νέα της εκδοχή εμπνευσμένη από το εξαιρετικό ερωτικό δράμα της βραβευμένης Μαίρης Μιχαλάτου (Βραβείο συγγραφής 1977). Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τρία χρόνια σε θέατρα και festivals κέρδισε το κοινό και συνοδεύτηκε από εξαιρετικές κριτικές. 

Εναρκτήριο έργο της σεζόν για το Studio Κυψέλης, επανέρχεται με νέα δυναμική παρουσίαση, σε σκηνοθεσία Μάνου Χατζηγεωργίου και δραματουργική επεξεργασία του Γιώργου Λιβανού, με την Καίτη Ιμπροχώρη πάντα στο βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Να σημειωθεί ότι το έργο απέσπασε βραβείο καλύτερης Παράστασης, συγγραφής και γυναικείας ερμηνείας στο δεύτερο Interbalkan Festival 2020. 

Μια φιλόδοξη, πολυπρόσωπη παραγωγή το βραβευμένο ερωτικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» αποτελεί μια αναπόληση σ' έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη, τη Ρώμη.

Μία ηθοποιός σε ένα μαγικό τόπο, σε ένα κήπο όπου περιφέρονται Μάγοι, όμορφοι άνθρωποι  και μια soprano που τραγουδά άριες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Χάνεται στις αναμνήσεις της,  ξαναζεί τις σημαντικές στιγμές της ζωής της και επιχειρεί να χτίσει μία γέφυρα για να επανακτήσει τον παλιό της εαυτό. 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Μάνος Χατζηγεωργίου

Δραματουργική Επεξεργασία: Γιώργος Λιβανός

Μουσική: Φώτης Σιβριγιάν

Σκηνικά: Luigelli

Κοστούμια : Val De Lou

Δημόσιες Σχέσεις: Ζωή Τριανταφυλλίδη

Πρωταγωνιστεί η Καίτη Ιμπροχώρη στο ρόλο της Κας Στόουν

Μαζί της οι Μάνος Χατζηγεωργίου, Μαρία Δρακοπούλου, Νίκος Χαλατζίδης, Σωτήρης Αντωνίου, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Γιάννος Τριανταφύλλου, Ξενοφών Χατζής. 

Φιλική συμμετοχή Αγάπη Μανουρά, ο Μαγος Luigellο και η Νότα Παρούση

Τραγουδά η  σοπράνο Σοφία Μπεράτη

& ο Γιώργος Λιβανός. 

Στο πιάνο ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη. 

Τιμές εισιτηρίων 15 και 12 ευρώ ( ανεργίας - άνω των 65) ατέλειες 5 ευρώ.

Πληροφορίες κρατήσεις 210 8819571 

ΙΝΦΟ

Από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 21.00 και για 6 Δευτέρες 

Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη)

Τηλέφωνο κρατήσεων 2108819571