Magic Mike

Παραγωγή: ΗΠΑ- 2012

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Είδος: Δραματική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh

Πρωταγωνιστούν: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Olivia Munn, Matthew McConaughey, Reid Carolin, Cody Horn, James Martin Kelly, Joe Mangianello,  Matt Bomer.

Υπόθεση: Ο Μάικ (Τσάνινγκ Τάτουμ) είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και γοητεία, που αναζητεί το αμερικανικό όνειρο κάνοντας όσες περισσότερες δουλειές μπορεί. Αλλά τη νύχτα... είναι απλά μαγικός. Ως σέξι χορευτής, βάζει φωτιά στην πίστα του κλαμπ Xquisite εδώ και χρόνια με το μοναδικό του στυλ και τις χορευτικές του κινήσεις. Όσο περισσότερο τον λατρεύουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερα ξοδεύουν, και τόσο πιο χαρούμενος είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Ντάλας (Μάθιου ΜακΚόναχι).

Ο Μάικ παίρνει υπό την προστασία του τον 19χρονο The Kid (Άλεξ Πέτιφερ) και του μαθαίνει την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος.

Στο μεταξύ θα γνωρίσει την πανέμορφη αδερφή του The Kid, Μπρουκ (Κόντυ Χορν), και θα την ερωτευτεί. Η ευκαιρία να στρώσει τη ζωή του βρίσκεται μπροστά του... αλλά η ίδια του η ζωή θα μπει στη μέση.

Η ιδέα μιας ταινίας με σκηνικό την πίστα με άντρες στρίπερ, πηγαινοερχόταν στο μυαλό του πρωταγωνιστή και συμπαραγωγού Τσάνινγκ Τάτουμ για καιρό. Καθώς ο ίδιος άσκησε αυτό το επάγγελμα όταν ήταν 19 χρονών, θεωρούσε ότι είχε πραγματικές πιθανότητες να είναι διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό και... αποκαλυπτικό. Μετά από μια συζήτηση που είχε με το δαιμόνιο και πολυπράγμονα Στήβεν Σόντερμπεργκ, ο Magic Mike άρχισε να παίρνει μορφή. 

Μια σχεδόν ανεξάρτητη ταινία που ωστόσο σπάει ταμεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Διανομή: Seven Films

Στις αίθουσες από 01.08.12