Un Cuento Chino (Chinese Takeaway) - Η Αγελάδα που Έπεσε από τον Ουρανό

Παραγωγή: Αργεντινή/Ισπανία– 2011

Διάρκεια: 93 λεπτά

Είδος: Δραματική Κομεντί 

Σκηνοθεσία: Sebastian Borenszstein

Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darin, Muriel Santa Ana, Ignacio Huang, Enric Cambray, Ivan Romanelli.

Υπόθεση: H ζωή του σιδερά Roberto (Ricardo Darin) έχει μείνει στάσιμη εδώ και είκοσι χρόνια εξαιτίας ενός σκληρού παιχνιδιού της μοίρας. Από τότε ζει απομονωμένος και πικραμένος, έχοντας ως μοναδικό του σύνδεσμο με τον έξω κόσμο, το μαγαζί του. Ένα απρόσμενο γεγονός, όμως, θα τον ξυπνήσει και θα τον φέρει πίσω στη ζωή. Ο Roberto συναντά τον Jun στους δρόμους της πόλης και από τότε ξεκινά μια παράξενη συμβίωση των δύο τους, καθώς ο Roberto δεν μιλά κινέζικα και ο Jun ούτε λέξη ισπανικά. 

Ο ερημίτης σιδεράς επιχειρεί να τον αφήσει πρώτα στο αστυνομικό τμήμα και μετά στην κινέζικη πρεσβεία, κανείς ωστόσο δεν θέλει να τον βοηθήσει και έτσι το μόνο που του μένει είναι να τον φέρει στο σπίτι του, αφού η συνείδησή του δεν τον αφήνει να εγκαταλείψει έναν άνθρωπο στον δρόμο. Η αναγκαστική τους συμβίωση, ωστόσο, θα έχει άφθονες κωμικές στιγμές με το Roberto να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον νεαρό Κινέζο με κάθε μέσο που διαθέτει. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει και η Mari (Muriel Santa Ana), μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον Roberto. 

Πλήθος διεθνών βραβείων και μεγάλη επιτυχία στο Αργεντίνικο boxoffice  για αυτή τη σοφή κωμωδία με τον υπέροχο πρωταγωνιστή στις «Εννιά Βασίλισσες» Ρικάρντο Νταρίν.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 06.09.12


Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (UN CUENTO... από FeelgoodEntertainment