12η Athens Xclusive Designers Week

Prova Generalle από την Make Up For Ever για το μακιγιάζ των Catwalks της 12ης Athens Xclusive Designers Week



24 Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις μοναδικές τους προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 στην 12η Athens 
Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής και η επαγγελματική μάρκα Make Up For Ever που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών Sephora, για τρίτη συνεχόμενη φορά δίνει το παρόν στο απόλυτο fashion event της πόλης προκειμένου να δημιουργήσει εντυπωσιακά look!

Για 3 ολόκληρες ημέρες οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στην 12η 
AXDW, μεταξύ άλλων Makis TseliosAslanisStelios Koudounaris, Celebrity Skin, Asel & Eleonora, Rita AttallaMiltosPanos Apergis, Paris Valtadoros, Rita Pateroni, επισκέφθηκαν το κατάστημα Sephora στην Ερμού όπου σε συνεργασία με τον επίσημο make-up artist της Make Up For Ever Εμμανουήλ Αποστολάκη, πραγματοποίησαν την επίσημη πρόβα μακιγιάζ για τις επιδείξεις μόδας της διοργάνωσης, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μακιγιάζ για την ανάδειξη των δημιουργιών τους. 

Η γαλλική μάρκα επαγγελματικού μακιγιάζ Make Up For Ever ως χορηγός στην 12η AXDW επιμελείται το μακιγιάζ της διοργάνωσης και αποτελεί εγγύηση για τα πιο fashionable make up concepts με τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την υψηλή ποιότητα που τη διακρίνουν.

Χορηγοί: MAKE UP FOR EVER - 
SEPHORADOUWE EGBERTS

Χορηγός φιλοξενίας: Athenaeum 
InterContinental Athens

Χορηγοί Επικοινωνίας: 
MTV, BEST RADIO, VFM, GLAM, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, DELUXE, CITY PRESS, FREE SUNDAY, TL!FE, BREATHTAKINGATHENS

Υπό την αιγίδα: Πρεσβεία Κύπρου, Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών (
Ε.Α.Τ.Α.), Σ.Ε.Λ.Π.Ε. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος), Π.Σ.Ε. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων), Σ.Β.Β.Ε. (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος), Π.Σ.Β.Β.Π.Ε. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών & Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος)

Athens Xclusive Designers Week