Asterix et Obelix: Au Service De Sa Majeste

Παραγωγή: Γαλλία/Ιταλία/ισπανία/Ουγγαρία - 2012

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Είδος: Kωμωδία Κόμικ

Σκηνοθεσία: Laurent Tirard

Πρωταγωνιστούν: Edouard Baer, Gerard Depardieu, Catherine Deneuve, Guillaume Galliene, Vincent Lacoste, Valerie Lemercier, Fabrice Luchini, Charlotte Lebon, Bouli Lanners,Dany Boon, Atmen Kelif, Jean Rochefort, Gerard Jugnot, Lua Zingaretti, Tristan Ulloa, Javivi Gil, Michel Dussausoy.

Υπόθεση: Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη…

Το σύμπαν των Γκοσινί και Ουντερζό είναι και πάλι κοντά μας αυτή τη φορά και τρισδιάστατο. Για τέταρτη φορά οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, με τον ογκόλιθο Ζεράρ Ντεπαρντιέ να ερμηνεύει και πάλι τον Οβελίξ, ρόλο για τον οποίο όπως φαίνεται ήταν γεννημένος, ενώ τον Αστερίξ υποδύεται για πρώτη φορά ο Εντουάρ Μπαέρ. Μαζί τους η απόλυτη ντίβα, Κατρίν Ντενέβ, στο ρόλο της Αυτού Μεγαλειότητος.

Διανομή: ROSEBUD με τη συνεργασία της Odeon

Στις αίθουσες από 18.10.12


Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία από Odeon