Anemolia Resort & Conference


Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχοβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΛΙΑ αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ.

'Ενα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου ANEMOΛIA στην Αράχoβα είναι ο συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας, παραδοσιακής και μοντέρνας άνεσης, ηρεμίας και διασκέδασης, ή ακόμα σκι και κολύμπι μαζί.

Ξεκινήστε την μέρα σας με το απολαυστικό μπουφέ πρωινό του Anemolia. Μια ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα, ζεστά και κρύα εδέσματα, σας περιμένουν από τις 7.30 έως τις 10.30 στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου μας.

Το καλό ελληνικό φαγητό για το οποίο είναι γνωστή η περιοχή, αποτελεί παράδοση στο εστιατόριο μας, ενώ μπορείτε να απολαύσετε κρύα και ζεστά σνακ, σούπες, ποτά, ροφήματα και γλυκά στην απομόνωση του δωματίου σας.

Στην νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου, άνετες σύγχρονές σουίτες με καθιστικό, τζάκι, επίπεδες τηλεoράσεις, μινι μπαρ, χρηματοκιβότιο, μπουρνούζια και παντόφλες. Οι σουιτες διαθέτουν και μπαλκόνi η βεράντα με εξωτερικό πολυτελές σαλονάκι.

Η θερμαινόμενη πισίνα του Anemolia, με εκπληκτική θέα την κοιλάδα των Δελφών, χαρίζει στους επισκέπτες μας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Ενώ για αυτούς που δεν θέλουν να αποχωριστούν την καθημερινή τους άσκηση ένα μικρό, αλλά σύγχρονο και εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα είναι διαθέσιμα.

Η θέση του ξενοδοχείου, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, δίνει μία θαυμάσια ευκαιρία στον ταξιδιώτη για εξοικείωση με την πολιτιστική κληρονομιά μας.

Στην κοσμοπολίτικη, αλλά και παραδοσιακή Αράχοβα, η διασκέδαση, τα ψώνια και το καλό ελληνικό φαγητό είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Anemolia Resort & Conference

Αράχωβα 

Τ: (+30) 22670 31640


View Larger Map