Αξέχαστες γιορτές με PlayStation ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια!

Η Sony Computer Entertainment Europe(SCEE) υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια μεγάλη γκάμα ψυχαγωγικών προτάσεων για όλη την οικογένεια. Οι προτάσεις του PlayStation εκτείνονται σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, με επιλογές που ικανοποιούν τόσο τους φανατικούς gamers όσο και τους πιο casual χρήστες κάθε ηλικίας.

Μια σειρά κορυφαίων νέων παιχνιδιών, τα οποία κυκλοφορούν αποκλειστικά για το PlayStation®3 (PS3®), το PlayStation®Vita (PSVita) και το PlayStation®Portable (PSP) αναμένεται να χαρίσουν μια πλούσια ψυχαγωγική εμπειρία σε όλα τα μέλη της οικογένειας, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες της πλατφόρμας του PlayStation!

Παράλληλα η Sony Computer Entertainment συνεχίζει να προσφέρει κορυφαίο ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε παγκόσμιο, αλλά και τοπικό επίπεδο παρουσιάζοντας αρκετά games σε πλήρως εξελληνισμένες εκδόσεις, καθιστώντας τα προσβάσιμα και ελκυστικά για όλους.

Από τους εκατοντάδες τίτλους όλων των κατηγοριών που είναι ήδη διαθέσιμοι στα καταστήματα ξεχωρίζουμε τους εξής και τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως Χριστουγεννιάτικα δώρα τόσο για φίλους και συγγενείς όσο και για τον εαυτό σας:

 

Games γιατο PlayStation®3 (PS3®)

Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια

Ο πρώτος τίτλος που αξιοποιεί το νέο, επαναστατικό περιφερειακό του PlayStation®3, Wonderbook και μέσω της τεχνολογίας A.R. (επαυξημένης πραγματικότητας) αναβιώνει ολοκαίνουριες, αποκλειστικές ιστορίες της J.K. Rowling μέσα στο σαλόνι σας. Το χειριστήριο κίνησης PlayStation Move μετατρέπεται σε μαγικό ραβδί και η ανάγνωση μεταμορφώνεται σε μια ακαταμάχητη εμπειρία ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Το Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια κυκλοφορεί πλήρως εξελληνισμένο προσκαλώντας όλη την οικογένεια σε μια μαγευτική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, φαντασία και δημιουργικότητα.

Little Big Planet Karting

Το Little Big Planet, μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές παιχνιδιών για το PlayStation επέστρεψε και πατάει γκάζι με το Sackboy και τη Sackgirl στο τιμόνι του οδηγού. Η διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης καρτ μεταφέρεται στο PS3 μέσω ενός άκρως "χορταστικού" τίτλου με πολυάριθμες επιλογές και λειτουργίες. Παίξτε μόνοι, συνεργατικά ή εναντίον φίλων τόσο τοπικά όσο και online, δημιουργήστε τα δικά σας οχήματα και εκμεταλλευτείτε τις αμέτρητες δυνατότητες προσαρμογής. Η εμπειρία ολοκληρώνεται μόλις "βυθιστείτε" στην αχανή κοινότητα του LittleBigPlanet, όπου διατίθενται εκατομμύρια playable δημιουργίες παικτών από όλο τον κόσμο – γιατί όχι και οι δικές σας;

PlayStationAll-Stars Battle Royale (PS3 & PS Vita)

Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, αναθεωρήστε γιατί μόλις ξεκίνησε η απόλυτη μάχη του PlayStation. Η ελίτ των κορυφαίων χαρακτήρων που πέρασαν ποτέ από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της πλατφόρμας είναι εδώ, έτοιμη για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Μπορείτε να υποδυθείτε πολυάριθμους θρυλικούς ήρωες – από τον Nathan Drake και τον Kratos μέχρι τον Jak, τον Daxter κι από τον Sly Cooper μέχρι τον Ratchet  – και να αναμετρηθείτε με φίλους σας ή να παλέψετε στο πλευρό τους σε διασκεδαστικές online και offline μάχες. Επίσης αν είστε κάτοχος PS Vita με το PlayStation All-Stars Battle Royale θα εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες συνεργασίας (cross-platform) μεταξύ των δύο συστημάτων για την απόλυτη οικιακή και φορητή ψυχαγωγία!

Ratchet and Clank: Q-Force (PS3 & PS Vita)

Το θρυλικό δίδυμο επανέρχεται με μια διαγαλαξιακή περιπέτεια, στην οποία τα κλασικά και αγαπημένα χαρακτηριστικά των παλαιότερων τίτλων συναντούν πολλά νέα στοιχεία και εκπλήξεις. Βιώστε την αίσθηση του παιχνιδιού συνεργασίας και τις μοναδικές διαδικτυακές λειτουργίες σε μια καθηλωτική HD οπτικοακουστική εμπειρία! Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ του PS3 και του PS Vita και ζήστε μία ολοκαίνουρια περιπέτεια του αχτύπητου διδύμου όπου και αν βρίσκεστε!

Sports Champions 2

Σηκωθείτε από τον καναπέ, κρατήστε γερά το επαναστατικό χειριστήριο κίνησης PlayStation Move και δοκιμάστε μια αθλητική εμπειρία για όλη την οικογένεια στη συνέχεια του επιτυχημένου Sports Champions. Στο Sports Champions 2 μπορείτε να κυνηγήσετε την πρωτιά σε πέντε νέα αθλήματα – τένις, γκολφ, μποξ, μπόουλινγκ και σκι – αλλά και στην ανανεωμένη εκδοχή της ξιφασκίας. Οι πολλές δυνατότητες ομαδικού παιχνιδιού (όπως το τουρνουά και το Party) με πληθώρα επιλογών προσαρμογής και διαμόρφωσης χαρακτήρων, το καθιστούν το απόλυτο παρεΐστικο game για τα Χριστούγεννα – και όχι μόνο.

 

Games γιατο PlayStation®Vita (PS Vita)

Little Big PlanetPlayStation®Vita

Ένας "απαραίτητος" τίτλος για όλους τους κατόχους του PlayStation Vita, το καινούριο LBP για PS Vita ενσωματώνει τη διασκεδαστική platform δράση που λατρέψατε στις εκδόσεις του PS3 σε μια φορητή πρόταση που αξιοποιεί στο έπακρο τις μοναδικές λειτουργίες του PS Vita, όπως την πίσω επιφάνεια αφής και την OLED οθόνη αφής 5’’! Ακολουθήστε το Sackboy στη συναρπαστική του περιπέτεια, προσαρμόζοντας το χαρακτήρα σας μέχρι και την πιο απίθανη λεπτομέρεια, δημιουργήστε τα δικά σας επίπεδα και μπείτε στην τεράστια διαδικτυακή κοινότητα του Little Big Planet.

SmartAs

Το ιδανικό δώρο για όσους θέλουν να εξασκούν καθημερινά το μυαλό τους. Το νέο αυτό παιχνίδι εκμεταλλεύεται τις πρωτοποριακές λειτουργίες του PS Vita επιτρέποντάς σας να ακονίσετε το πνεύμα και τις γνώσεις σας, με πρωτότυπους γρίφους, καλοσχεδιασμένα παιχνίδια και ευχάριστες ασκήσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε τις επιδόσεις σας και να συγκρίνετε την "εξυπνάδα" σας με φίλους σας στο PlayStation Network και στο Facebook.  

 

Games γιατο PlayStation®Portable (PSP)

Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι

Ο πρωταγωνιστής των αγαπημένων βιβλίων όλων των παιδιών "προσγειώνεται" στο PSP και μας οδηγεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια, ιδανική για όλες τις ηλικίες. Το  Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, επιτρέποντας σε όλους τους φίλους του δαιμόνιου ρεπόρτερ Τζερόνιμο Στίλτον να ξεπεράσουν μαζί του όλα τα εμπόδια και να ανακαλύψουν έναν ανεκτίμητο θησαυρό, σε μία περιπέτεια που αυτά τα Χριστούγεννα θα τα συναρπάσει … «σας το εγγυώμαι εγώ ο Τζερόνιμο Στίλτον».

Phineas and Ferb: Across the Second Dimension (με ελληνικούς υπότιτλους)

Μια ακόμη περιπετειώδης μάχη των Phineas, Ferb και Agent P ενάντια στο κακό και τις δυνάμεις του μοχθηρού Dr Doofenshmirtz που θα μοιραστούν μικροί και μεγάλοι απολαμβάνοντας ένα παιχνίδι με έντονη δράση, πολυάριθμες επιλογές, νέα αντικείμενα, χαρακτήρες και gadgets, αλλά και αναρίθμητες εκπλήξεις. Το μοναδικό αυτό παιχνίδι κυκλοφορεί στο PSP για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους!

Invizimlas: Στη Ζώνη της Σκιάς

Με τη βοήθεια της κάμερας του PSP θα ανακαλύψετε περισσότερα από 100 νέα Invizimals και θα τα κυνηγήσετε μέχρι τελικής πτώσης σε έναν τίτλο που κυκλοφορεί πλήρως εξελληνισμένος, προσκαλώντας όλα τα παιδιά να τον απολαύσουν. Επιστρατεύστε νέες κινήσεις, ειδικές επιθέσεις και ανακαλύψτε τις αρετές του παιχνιδιού συνεργασίας για να αιχμαλωτίσετε ακόμη περισσότερα τερατάκια σε μια συναρπαστική εμπειρία που προσφέρεται μόνο στο PlayStation®Portable.

 

Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα «παιχνίδια» και χαρά!

Playstation