Far Cry 3

Εξερευνήστε ένα άγριο, τροπικό νησί όπου κυριαρχούν η πειρατεία και η ανθρώπινη δυστυχία.

Ανακαλύψτε τα αιματοβαμμένα μυστικά του νησιού και ξεγελάστε τους αδίστακτους και απελπισμένους κατοίκους του.

Πολεμήστε τον εχθρό αυτοσχεδιάζοντας και εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον προς όφελός σας, για να επιβιώσετε.

 

Θανάσιμη ομορφιά

Το Far Cry 3 για το PlayStation 3 θυμίζει καλοκαιρινό ριάλιτυ με βουτιές από βράχια, βόλτες με ταχύπλοα και ελεύθερες πτώσεις. Όμως αυτός ο παράδεισος ήλιου, άμμου και σέρφινγκ μετατρέπεται ξαφνικά σε μια κόλαση βρομιάς και αίματος, καθώς οι χαρακτήρες απάγονται από βάναυσους πειρατές που ζητούν λύτρα για να τους ελευθερώσουν.

Εκεί ακριβώς ταιριάζει αυτό το σκηνικό του τροπικού νησιού: αιχμαλωτίζει κι αυτό με την ομορφιά του από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η πλούσια χλωρίδα και το πανέμορφο σκηνικό σάς μεταφέρει σε μια γη επικίνδυνη αλλά και μαγευτική συνάμα. Τα ιλιγγιώδη ύψη ανταμείβουν με απίστευτες θέες στον ορίζοντα, ενώ οι βουνοκορφές και τα βαθιά νερά σάς περιμένουν για εξερεύνηση. Και, καθώς η μέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα και έπειτα τη διαδέχεται εκ νέου, απολαμβάνετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα και ανατολές.

Οι χαρακτήρες του Far Cry 3 είναι επίσης σχεδιασμένοι με μοναδικές λεπτομέρειες. Οι νεανικές όμορφες εμφανίσεις αναμιγνύονται με τρομαγμένες εκφράσεις του προσώπου καθώς συναντάτε διάφορα τα άτομα σε αυτή την περιπέτεια ενηλίκων. Το ίδιο σημαντικά είναι και τα ζώα που περιδιαβαίνουν το νησί, αναζητώντας τη λεία τους. Θα μάθετε να φοβάστε το βρυχηθμό της τίγρης ή το ανατριχιαστικό σφύριγμα του δράκου του Komodo. Η ιδιαίτερη προσοχή στους ήχους του νησιού είναι ζωτικής σημασίας, είτε για να εντοπίζετε από πού ακριβώς ακούγονται αυτοί οι θανάσιμοι πυροβολισμοί είτε για να ξέρετε πότε πρόκειται να σας επιτεθεί ένας αγριόχοιρος. Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά και τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη συνεχώς και αδιαλείπτως!

Τύπος μέσου:
Blu-ray Disc
Είδος:
Σκοπευτής πρώτου προσώπου
Παίκτες δικτύου:
κανένα

Playstation™