Xperia Z

Διασκέδαση με ένα άγγιγμα

Ανακαλύψτε τον εύκολο και γρήγορο τρόπο να μοιράζεστε ασύρματα μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και ό,τι άλλο εμφανίζεται στην οθόνη του smartphone σας.


Βίντεο με ανάλυση Full HD 1080p σε μεγάλη οθόνη 5”

Χάρη στην οθόνη Reality Display ανάλυσης 1080 x 1920 Full HD, θα νιώθετε ότι βρίσκεστε μέσα στη δράση.

Απαράμιλλη ευκρίνεια

Με εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα pixel και κορυφαία φωτεινότητα – για κρυστάλλινα ευκρινείς εικόνες και εύκολη ανάγνωση στο φως του ήλιου.

Έξυπνη οθόνη

Η τεχνολογία Mobile BRAVIA® Engine 2 βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες για να είναι πιο ευκρινείς και φωτεινές. Επίσης, σας προσφέρει ό,τι καλύτερο στους τομείς της αντίθεσης και της διαχείρισης των χρωμάτων.

Εξαιρετική ευκρίνεια, κορυφαίο μαύρο

Η εξωτερική επίστρωση OptiContrast™ του πλαισίου εξασφαλίζει πιο ευκρινείς εικόνες όταν η οθόνη είναι αναμμένη, ενώ χαρίζει ενιαία μαύρη εμφάνιση όταν είναι σβηστή.

Καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Οι κάμερες των smartphone μας έχουν δημιουργηθεί με την ίδια εξειδίκευση και τα ίδια εξαρτήματα με τις κορυφαίες κάμερες της Sony, για να σας προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο, όποτε θέλετε και ανά πάσα στιγμή.

Έξυπνο, κομψό και ανθεκτικό

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τη Sony πώς να συνδυάσει την ανθεκτικότητα με την όμορφη σχεδίαση. Ο λεπτός σκελετός πάχους 7,9 χιλιοστών σε συνδυασμό με τη γυάλινη γυαλιστερή επιφάνεια, δείχνει εξαιρετικά κομψός, αλλά το Xperia Z έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, αλλά και ενάντια σε άλλες δύσκολες καταστάσεις.


 

Sony Mobile