Luxury Buses

Πριν καιρό είχαμε απεργίες στα ΜΜΜ… μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ… τι χαμός, τι ταλαιπωρία… αλλά και όταν τα είχες ήταν καλά; Που περίμενες μέσα στο κρύο ή την ζέστη για να έρθει και όταν τελικά ερχόταν έμπαινες μέσα και έλεγες πότε να βγεις γιατί δεν άντεχες την μπόχα από την μασχάλη του διπλανού, γιατί δεν έβρισκες να καθίσεις…. αλλά και αν έβρισκες είχες δίπλα σου τον παππού που φτερνιζόταν και το 1/3 από τα 3.552 μικρόβια να πέφτουν επάνω σου.. άσε μας κουκλίτσα μου… δεν είναι αυτά για εσένα. Ξέρω, ξέρω… έχεις μάθει με τα λεωφορεία και κατά βάθος σου αρέσουν (έλα παραδέξου το)… don’t worry λοιπόν… Harry’s here, never fear… σου έχω ένα λεωφορείο που σίγουρα θα σου αρέσει.
Βγαίνει σε απλή ή 2οροφη έκδοση (αν είσαι μαθημένος από τα λεωφορεία της Αγγλίας ή από τα τουριστικά που κάνουν βόλτα στο Σύνταγμα και άλλες πόλεις του εξωτερικού) και έχει μέσα τα πάντα, κρεβάτια κουζίνα, WC…. (άσε ξέρω…. WC θα μου πεις έχουν και του ΚΤΕΛ…. ναι μεγάλε αλλά είναι μόνο για τον οδηγό γιατί μια ζωή λένε πως είναι χαλασμένη) Anyway… στο θέμα μας… το λεωφορείο που σου έχω λοιπόν έχει και κουζίνα και κρεβάτια για να κοιμηθούν έως 16 άτομα (άρα μπορείς να κοιμίζεις και όλο το σόι ή τους φίλους/φίλες σου).

Χωράει αποσκευές βάρους τριών τόνων (άρα μπαίνει όλη η γκαρνταρόμπα σου και των φίλων σου μέσα), και αν δεν έχεις τόοοοοσες αποσκευές μπορείς να βάλεις στο χώρο τον αποσκευών το αυτοκίνητο σου (σου άρεσε εεε;) και φυσικά έχει και όλα τα παρελκόμενα, TV, ηχοσύστημα για να ακούς τέρμα τον Παντελίδη σου κτλ.
Πόσο κάνει τώρα εεε ;;;  Χμμμμ… Διαλέγεις αυτό το πολυτελές λεωφορείο ή μια Bugatti Veyron;;; γιατί ότι και από τα 2 να διαλέξεις γύρω στο 1.5 μύριο θα δώσεις. The choice is yours.
Επίσης να ξέρεις πως το νταμάρι (call it luxury bus) έχει μήκος 14 μέτρα άρα ξέχνα τις περατζάδες στο Κολωνάκι και την επιθυμία σου να το αράξεις έξω από τις καφετέριες της Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα.

by Harry Papaeleou