Η σχεδία καταπλέει στην Τεχνόπολη!

«Εξ αναβολής» είναι ένας όρος που τον συναντάμε κυρίως στις αθλητικές συναντήσεις. Αγώνες που δεν έγιναν στην ώρα τους για κάποιο λόγο (λόγω ακατάλληλων συνθηκών καιρικών, για παράδειγμα) και γίνονται σε άλλη ημερομηνία.
«Εξ αναβολής» είναι και η μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τη μεγάλη συναυλία του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου, της «Σχεδίας», που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 9 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε επειδή άλλα έλεγε ο καιρός. Αλλά έλεγε και άλλα έκανε, τελικά, αφού ουδέποτε έβρεξε στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά, έτσι είναι. 


Εκείνο που στενοχώρησε περισσότερο απ’ όλα τους ανθρώπους της «σχεδίας» δεν ήταν τα όποια έξοδα «πήγαν χαμένα», αλλά οι πολλοί φίλοι που δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν (παρά τη μεγάλη κινητοποίηση για κοινοποίηση της αναβολής από το πρωί της προηγούμενης μέρας) και βρέθηκαν μάταια και λίγο αμήχανα, σίγουρα, στην Τεχνόπολη, τις ώρες του πρώτου εκείνου ραντεβού. 
Η αναβολή, πάντως, μας έφερε ένα πολύ καλό και δύο δυσάρεστα μαντάτα!
Η αναγκαστική αλλαγή (λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ), στην ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας, σημαίνει ότι μαζί μας, τη Δευτέρα 20 Μαϊου, στην Τεχνόπολη θα είναι και οι LOCOMONDO! Δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, λόγω άλλων υποχρεώσεων, αλλά η βροχή (που δεν έπεσε ποτέ…) μας τους έστειλε στην αγκαλιά μας (σας, όλων μας).  Ένθερμοι υποστηρικτές της «σχεδίας», αλλά και της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων ο Μάρκος, ο Γιάννης και τα άλλα παιδιά θα είναι εκεί, στην Τεχνόπολη για να στείλουν με νότες το δικό τους μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού!


Στα (πολύ) δυσάρεστα είναι ότι η αλλαγή δεν επιτρέπει στους Burger Project και στους Minor Project να είναι εκεί. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την αγάπη τους. Θα συναντηθούμε σε ένα από τα επόμενα μουσικά και όχι μόνο ραντεβού που προγραμματίζουμε.
Έτσι, λοιπόν, στη μεγάλη συναυλία της «σχεδίας» τη Δευτέρα 20 Μαΐου, θα συμμετάσχουν (με αλφαβητική σειρά) οι Batala, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Locomondo, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Βασίλης Μπαμπούνης, οι Mode Plagal, οι Ρόδες United, τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Χαΐνηδες!

Υπενθυμίζεται ότι για τη συναυλία έχει οριστεί μια συμβολική τιμή εισόδου της τάξης των 5€. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του περιοδικού δρόμου «σχεδία», αλλά και την υποστήριξη της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και τις ανάγκες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται εντατικώς ενόψει της συμμετοχής της στο 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται στο Πόζναν της Πολωνίας.
Στο χώρο θα υπάρχει και ένα περίπτερο, απ’ όπου θα διατίθενται το τεύχος Μαΐου του περιοδικό δρόμου «σχεδία», αλλά και τα καταπληκτικά T-shirts της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» με τα εξαιρετικά έργα των  Τάσου Αναστασίου, Δημήτρη Αρβανίτη και Πέτρου Ζερβού. 
Το γεγονός της συνάντησής μας στην Τεχνόπολη το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου είναι το πιο σπουδαίο χάπενινγκ που μπορεί να υπάρξει για τους φίλους και υποστηρικτές της κοινωνικής και εκδοτικής πρωτοβουλίας που διανύει ήδη τον τρίτο μήνα του ταξιδιού του.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: PUBLIC, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100)

 

 

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε.
Πειραιώς 100
118 54 Γκάζι
Τ: 210 3475518, 210 3461589
Φ: 210 3413228
E: [email protected] , [email protected]

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»