The Hangover Part III

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος: Κωμωδία      

Σκηνοθεσία: Todd Phillips

Πρωταγωνιστούν: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Ken Jeong, John Goodman, Melissa McarthY Jeffrey Tambor, Heather Graham, Mike Epps, Sasha Barrese, Jamie Chung, Sondra Currie, Gilian Vigman, Oliver Cooper.

Υπόθεση: Μετά το θάνατο του πατέρα του Άλαν, η αγέλη αποφασίζει να συνοδεύσει τον Άλαν σε ένα ψυχιατρικό ινστιτούτο που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του προβλήματα. Καθοδόν για το ίδρυμα όμως τα πράγματα παίρνουν δυσάρεστη τροπή όταν κάποιοι απαγάγουν τον Νταγκ με αντάλλαγμα να τους παραδώσει η αγέλη τον κύριο Τσόου. Άντε τώρα να ξαναβρούν τον κύριο Τσόου για να τον παραδώσουν και να σώσουν το φίλο τους…

Ο Τοντ Φίλιπς συνεχίζει και ολοκληρώνει με μεγάλη επιτυχία και μέχρι τελικής πτώσης από τα γέλια την επική τριλογία του. Στο τρίτο μέρος του «The Hangover” δεν υπάρχει γάμος και χαρά, ούτε μπάτσελορ πάρτυ. Η Βασίλω όμως με τη μορφή του Άλαν σέρνει μια χαρά το χορό της τρέλας και, όπως είναι αναμενόμενο, τίποτα δεν πάει καλά. Η ασυμμάζευτη «αγέλη» παίρνει ξανά τους δρόμους και τις Αμερικάνικες ραχούλες και όλα ανατρέπονται.

Διανομή: Village Films

Στις αίθουσες από 30.05.13


The Hangover, Part III  - trailer #3 [HD] (2013...