Town House Galleria - Milan Italy

Το Town House Galleria θεωρείται ο ελκυστικότερος χώρος διαμονής στην πρωτεύουσα της μόδας το Μιλάνο. Αυθεντικό σύμβολο κομψότητας και στυλ, στεγάζεται μέσα στην διάσημη και ιστορική Γκαλλερία Vittorio Emanuele II - το μοναδικό σε όλη την Ιταλία εντός ιστορικού νημείου ,σε απόσταση αναπνοής από τον ναό της μόδας τον οίκο Prada, το Duomo και το θέατρο της σκάλας του Μιλάνου.

Σχεδιάσθηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Ettore Mocheti, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Οι επτά μοντέρνες πολυτελείς σουίτες, κάθε μία με την δικιά της ταυτότητα, προσφέρουν προνομιούχα θέα στο εσωτερικό της Γκαλλερία, αποτελώντας παράλληλα ένα γαλήνιο καταφύγιο, με απόλυτο σεβασμό στις ιδιωτικές στιγμές του πελάτη, κάτω από την απόλυτη φροντίδα του προσωπικού σας μπάτλερ!

Στο ρεστοράν La Sinfonia, κάθε μέρα προσφέρεται διαφορετικό μενού, σερβίροντας ένα ιδανικό συνδυασμό γεύσεων από διαφορετικές κουζίνες. Ανάμεσα στα άλλα προνόμια που προσφέρει το ξενοδοχείο όπως η δυνατότητα οργάνωσης όλης σας της διαμονής στην πόλη, παρέχεται και η υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνας για τους πελάτες.

www.sevenstarsgalleria.com 

 by Vangelis Korros