Thrillionaire Revolution Greece με τον Nik Halik

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013, Ξενοδοχείο TITANIA,Αθήνα

O Ελληνο-Αυστραλός σύμβουλος στρατηγικής επενδύσεων, συγγραφέας, ομιλητής, αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και πρώτος Έλληνας πολιτικός αστροναύτης, Νικ Χάλικ, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σεμινάριο του Thrillionaire Revolution, το Σάββατο 6 Ιουλίου στην Αθήνα. Ένα σεμινάριο που έχει σημειώσει ήδη θριαμβευτική επιτυχία σε 16 χώρες ανά τον κόσμο, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας αλλάξει τη ζωή, παρέχοντάς σας τα εργαλεία, τις γνώσεις, τις στρατηγικές και την έμπνευση για να για μεταμορφώσετε την ζωή σας και να δημιουργήσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια για το μέλλον. 
Στο Thrillionaire Revolution Greece, τον Νικ Χάλικ πλαισιώνουν δύο επιπλέον προσκεκλημένοι ομιλητές, ο Jim Graham και η Elise Quevedo, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι σύμβουλοι διαχείρισης των social media. 

Στο Thrillionaire Revolution Greece, θα ανακαλύψετε ποιες στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσετε στην σημερινή οικονομία, για να εξασφαλίσετε την επιβίωσή σας στα επόμενα 5 έως 10 χρόνια, ποιοί είναι οι κανόνες του χρήματος, πώς να μετατρέψετε το πάθος σας σε κέρδος βήμα προς βήμα και πώς μπορείτε να προγραμματίσετε τη σκέψη σας για την επιτυχία. 
Στο σεμινάριο, ο Νικ Χάλικ θα μιλήσει για το πώς μπορούμε να ευημερήσουμε και να δημιουργήσουμε πλούτο σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον, πώς μπορούμε να «αποσυνδεθούμε» από την κρίση και να δημιουργήσουμε την δική μας «Προσωπική Οικονομία» και πώς να επιτύχουμε μεγάλους στόχους και να δημιουργήσουμε μια μαγευτική ζωή. Θα μιλήσει επίσης για τις τελευταίες στρατηγικές συσσώρευσης πλούτου, που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι επενδυτές.
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές Elise Quevedo και Jim Graham, οι οποίοι είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι σύμβουλοι στην διαχείριση social media για αύξηση του κέρδους, θα μιλήσουν για το πώς μπορείς να κερδίζεις λεφτά μέσα από το Facebook, το Linkedin και το Twitter χρησιμοποιώντας προηγμένες στρατηγικές, που χρησιμοποιούνται από πελάτες τους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται διασημότητες και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. 
Τhe Cashflow Challenge
Ειδικά για το Thrillionaire Revolution Greece, οι ομιλητές επιφυλάσσουν την πιο μεγάλη έκπληξη για το κοινό! Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι ομιλητές θα δείξουν στο κοινό πώς να κερδίζει λεφτά μέσω ίντερνετ και ένας τυχερός συμμετέχοντας, στη λήξη του σεμιναρίου, θα λάβει μία μεγάλη επιταγή με τα κέρδη της ημέρας από τη νέα διαδικτυακή του επιχείρηση!

Οι ομιλητές:
Νικ Χάλικ – Κύριος Ομιλητής
Γιος μεταναστών από τη Μεσσηνία που έφυγαν αναζητώντας την τύχη τους στην Αυστραλία το 1957, ο ΝίκΧάλικ (ή Νίκος Χαλικόπουλος), πέτυχε μεγάλους στόχους που είχε θέσει για την ζωή του από παιδί και έγινε πολυεκατομμυριούχος σε πολύ νεαρή ηλικία, χάρη σε έξυπνες επενδύσεις σε ακίνητα και στην χρηματιστηριακή αγορά. 
Το ελληνόπουλο που στα 10 του χρόνια έπαιζε μπουζούκι με τον πατέρα του στις ταβέρνες της ομογένειας, έγινε αργότερα κιθαρίστας στις περιοδείες των BonJovi και των Deep Purple, και σήμερα είναι ο πρώτος Ελληνικής καταγωγής πιστοποιημένος για πτήση πολιτικός αστροναύτης. Έχει θέσει στόχο να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα φτάσει στο διάστημα και θα ζήσει στο μοναδικό επανδρωμένο φυλάκιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη, τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Είναι επίσης συγγραφέας του best-seller βιβλίου ‘TheThrillionaire’. 

Ως ομιλητής ταξιδεύει συνεχώς σε διάφορες χώρες όπου παρουσιάζει σεμινάρια για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και να ζούμε σαν ‘Thrillionaires’, ένας όρος που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, συνδυάζοντας τις λέξεις thrill (= συγκίνηση) και trillionaire (= τρισεκατομμυριούχος). «Το να γίνεις Thrillionnaire είναι στάση ζωής. Σχεδιάζεις το δικό σου σενάριο. Πρέπει να ζεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους και όχι με το πρόγραμμα κάποιου άλλου. Είναι νοοτροπία, πίστη κι αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πολλαπλές πηγές εισοδήματος κι επιχειρηματικά εγχειρήματα στην παγκόσμια πλατφόρμα», λέει ο Νικ.

Παρουσιάζει επίσης σεμινάρια για επενδύσεις και οικονομική ανάπτυξη, καθώς και την εξειδικευμένη μέθοδο για επενδύσεις σε μετοχές που έχει αναπτύξει ο ίδιος, την οποία έχει ονομάσει ‘Sharelord’. Ο όμιλος επιχειρήσεών του έχει προσφέρει εκπαίδευση και επιμόρφωση με σεμινάρια και personal coaching για οικονομικά θέματα, σε περισσότερα από 300,000 άτομα παγκοσμίως μέχρι σήμερα. 

Έχει μιλήσει δίπλα από τους γίγαντες του παγκόσμιου χώρου των επιχειρήσεων και ηγέτες της σκέψης, όπως ο Sir Richard Branson, ο Robert Kiyosaki, ο Dr John Demartini και ο Bob Proctor, με τον οποίο είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Κύπρο. Έχει συμπεριληφθεί στο ‘Greek Rich List’ και τον Ιούλιο του 2011 επιλέχτηκε από τον Steve Forbes της Forbes Media να συμμετάσχει στο ‘Greek Power Summit’ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το Thrillionaire Revolution είναι ένα νέο σεμινάριο με την υπογραφή του, που σκοπό έχει να ενδυναμώσει τους ανθρώπους να ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους όρους, με τον ίδιο τρόπο που Νικ  ζει τη δική του ζωή από νεαρή ηλικία.
Προσκεκλημένοι Ομιλητές:


Elise Quevedo

Η συγγραφέας του «CreatingaKick-AssAttitude», μια διεθνώς επιτυχημένη ομιλήτρια και μια από τους πιο περιζήτητους συμβούλους Στρατηγικής Κοινωνικών Δικτύων στον κόσμο. Έχει ψηφιστεί ως μια από του ‘Κορυφαίους 100 επιχειρηματίες για να Ακολουθήστε στο Twitter’. 
Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ηθοποιούς του Χόλυγουντ, ιδιοκτήτες μεγάλων αλυσίδων εστιατορίων, συγγραφείς, εκδότες, επιχειρηματίες, γιατρούς, ομιλητές, τηλεπαρουσιαστές, οίκους μόδας, μοντέλα, εταιρείες παραγωγής ταινιών, και έχει επίσης εμπλακεί σε Πολιτικές Καμπάνιες Ευρωπαίων πολιτικών. 

Jim Graham

Ο Jim θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συμβούλους στον κόσμο για τη δημιουργία εκατομμυρίων δολαρίων με τη χρήση του Facebook. Ο Jim και η ομάδα των ειδικών του, έχουν βοηθήσει πελάτες και μαθητές παγκοσμίως να παράγουν χιλιάδες νέες επαφές κάθε μέρα και να τις μετατρέπουν σε κέρδος, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες στρατηγικές που επιτρέπουν στα Facebook Pages να κυριαρχούν στο Facebook και στην μηχανή αναζήτησης του Google. Έχει διδάξει εξειδικευμένες τεχνικές του σε πολλά από τα μεγαλύτερα συνέδρια σε Αυστραλία, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Βιετνάμ, Χονγκ Κονγκ, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ταϊβάν, Φιλιππίνες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, και τις Ηνωμένες Πολιτείες . 
To πελατολόγιο του Jim περιλαμβάνει εταιρείες όπως η Apple, Inc Asia (96 Καταστήματα), iBeatiStore, Mac Asia- (593 Καταστήματα), United Airlines και τον Υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Mitt Romney. 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013. Για πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφτείτε το www.thrillionairegreece.com ή τηλεφωνήστε στο 6908263228. E-mail: [email protected]. Στο σεμινάριο θα υπάρχει μετάφραση.