DressFirst

Επανάσταση στο χώρο της πολυτελούς ένδυσης και του γυναικείου occasionwear φέρνει το διαδικτυακό κατάστημα DressFirst, συγκεντρώνοντας σε μία ηλεκτρονική διεύθυνση τις καλύτερες επιλογές για γυναίκες κάθε σωματότυπου και κάθε ηλικίας, από την κόρη μέχρι την… πεθερά –κυριολεκτικά, αφού στο μενού με τα φορέματα υπάρχει ολόκληρη κατηγορία αφιερωμένη στην MotheroftheBride!

Στόχος του DressFirst είναι να καλύψει ενδυματολογικά ακόμη και την πιο απαιτητική γυναίκα σε κάθε είδους επίσημη εκδήλωση, από ένα απλό πάρτι γενεθλίων μέχρι την πιο ξεχωριστή ημέρα, την ημέρα του γάμου της. Όλα αυτά, συνδυάζοντας super ποιότητα, εκπληκτικό design και τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Η ιστοσελίδα διαθέτει περισσότερα από 1500 σχέδια σε νυφικά φορέματα και παπούτσια, με συχνές έκτακτες εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το -80%, φορέματα για τις παράνυφους, τις συμπεθέρες, τις κουμπάρες και τις καλεσμένες, τα οποία ετοιμάζονται καθένα ειδικά για την κάθε παραγγελία. Μπορεί κανείς μάλιστα να παραγγείλει το φόρεμα όπως ακριβώς το θέλει, επιλέγοντας μέχρι και ανάμεσα σε 35 διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις.

Αστραφτερά straplessmini με glitter και παγιέτες, κορσέδες κεντημένοι με κρύσταλλα, φινετσάτα δαντελένια φορέματα ή εντυπωσιακές τουαλέτες -όποιο κι αν είναι το στιλ σας, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό σας φόρεμα στο DressFirst!

Extra μυστικό: Στην κατηγορία “WeeklyDeal” θα βρείτε επίσημα φορέματα κάτω από 100 δολάρια αλλά και εκπληκτικά νυφικά στις μεγαλύτερες εκπτώσεις! 

 

 

Πόλα Τσώνη