Les Gamins – Τα Παλιόπαιδα

Παραγωγή: Γαλλία - 2013

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Anthony Marciano

Πρωταγωνιστούν: Alain Chabat, Max Boublil, Sandrine Kiberlain, Mélanie Bernier, Alban Lenoir, Elisa Sednaoui, Arié Elmaleh, François Dunoyer, Nicolas Briançon, Kheiron, Mélusine Mayance, Nicolas Beaucaire και με guest stars  τους Iggy Pop και Patrick Bruel.

Υπόθεση: Ο Τομά (Μαξ Μπουμπλίλ) που μόλις αρραβωνιάστηκε την Λολά (Μελανί Μπερνιέ), επισκέπτεται μαζί της τους γονείς της Ζιλμπέρ (Αλέν Σαμπά) και Σουζάν (Σαντρίν Κιμπερλέν) για να τους γνωρίσει και να τους ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα. Ο Ζιλμπέρ, παραιτημένος και απογοητευμένος από την συμβατική του ζωή, ως οικογενειάρχης, αντιμετωπίζει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να πείσει τον μέλλοντα γαμπρό του να μην κάνει το ίδιο λάθος με εκείνον. Τον παρασύρει λοιπόν να ξεκινήσουν μαζί μια νέα ζωή γεμάτη κραιπάλες και περιπέτειες, πεπεισμένοι ότι η ελευθερία που ψάχνουν είναι κάπου… εκεί έξω! Τι κόστος όμως έχει η επιλογή να ακολουθήσουν τα εφηβικά τους όνειρα;

Μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Γαλλία για αυτή την κωμωδία οικογενειακής δυστυχίας που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Σινεμά σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Διανομή: Strada Films

Στις αίθουσες από 05.09.13