Η Belvedere, πιστή στις τάσεις της μόδας, γίνεται Επίσημος Χορηγός της 14ης Athens Xclusive Designers Week

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, AthensXclusiveDesignersWeek, έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότιη Belvedere, η κορυφαία superpremiumvodka στον κόσμο, θα είναι Επίσημος Χορηγός της 14ης διοργάνωσής της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2013, στο εντυπωσιακό Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, καθώς και νέων ταλέντων της σχεδιαστικής σκηνής.

Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, στηρίζει τη μόδα και τους δημιουργούς της και γίνεται Επίσημος Χορηγός της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας! Οι bartenders της Belvedere θα επιμεληθούν μοναδικά cocktails ειδικά διαμορφωμένα για τη διοργάνωση, ενώ ένα ξεχωριστό Belvedere fashion moment θα γίνει πραγματικότητα κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.

Η AXDW, έχοντας ήδη 13 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης της Ελληνικής μόδας στο εξωτερικό και υποστήριξης των νέων ταλέντων, ενώ παράλληλα φέρνει σε επαφή τους εγχώριους σχεδιαστές με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους.

Για 14η φορά, οι αληθινές τάσεις της μόδας παρουσιάζονται στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας και όλα τα φώτα στρέφονται στους Έλληνες και διεθνείς δημιουργούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα socialmedia:

www.axdw.gr  facebook.com/axdweek  twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek  instagram.com/axdweek  pinterest.com/axdweek

Official Sponsor:Belvedere

Make up Sponsor:Make Up For Ever

Hair Sponsor: Toni & Guy

Sponsor: Collagen Pro-Active

Supporter: Alpro

Hospitality Sponsor: Athenaeum InterContinental Athens

Communication Sponsors: Nova Life, Nova Cinema, Athens Deejay 95.2 Rock 96.9, ΕΨΙΛΟΝ, enet.gr, TV Glam, ΕλεύθεροςΤύπος, Like, Deluxe, Adore, msn, tlife, kool, HOPE

Undertheauspiceof: ΟΠΕ – Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, ΕΑΤΑ - Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ΠΣΒΒΠΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ΠΣΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων,  ΣΒΒΕ - Συνδέσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ΣΕΛΠΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος

Το Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής τελεί υπό τη διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.