Ain’t Them Bodies Saints – Μείνε Δίπλα μου

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 96 λεπτά

Είδος: Δράμα

Σκηνοθεσία: David Lowery

Πρωταγωνιστούν: Casey Affleck, Rooney Mara, Ben Foster, Keith Carradine, Nate Parker, Rami Malek, Robert Longstreet, Charles Baker.

Υπόθεση: Ο Μπομπ (Κέισι Άφλεκ) αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα έγκλημα που διέπραξε η γυναίκα του, Ρούθ (Ρούνι Μάρα) και καταλήγει στη φυλακή αφήνοντάς την ολομόναχη να προσπαθεί να μεγαλώσει τη μονάκριβη κόρη τους. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Μπομπ δραπετεύει και επιχειρεί όπως θα ήταν αναμενόμενο να ξαναβρεί τη γυναίκα και το παιδί του. Τέτοιες ιστορίες βέβαια ποτέ δεν έχουν happy end και για τους παράνομους η ζωή κρύβει μόνο μελαγχολία και σκοτεινά σχέδια…

Μια αμερικάνικη αγροτική τραγωδία με λυρισμό και «καταραμένο» ρομαντισμό στην καλύτερη παράδοση του Τέρενς Μάλικ. Η δεύτερη ταινία του νεαρού Ντέηβιντ Λόουερι έφυγε από το Σάντανς με 2 βραβεία ενώ επιλέχθηκε και για την αφρόκρεμα των καλλιτεχνικών ταινιών του Φεστιβάλ Κανών την Εβδομάδα της Κριτικής. Οι δύο πρωταγωνιστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους δικαιώνοντας τις προηγούμενες υποψηφιότητές τους για Όσκαρ.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 24.10.13