The Counselor – Ο Συνήγορος

Παραγωγή: ΗΠΑ/Βρετανία - 2013

Διάρκεια: 117 λεπτά

Είδος: Αστυνομικό Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Ridley Scott

Πρωταγωνιστούν: Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem,  Cesar Aguirre, Daniel Holguín, Christopher Obi            , Bruno Ganz, Brad Pitt,Paris Jefferson, Dar Dash, Richard Cabral,  Rosie Perez, Alex Hafner, Andrea Deck, Sam Spruell,  Toby Kebbell,  Emma Rigby, Édgar Ramírez.

Υπόθεση: Ο “Συνήγορος”, το όνομα του οποίου δεν μαθαίνουμε ποτέ, είναι ένας δικηγόρος ο οποίος μπαίνει στον πειρασμό να χωθεί σε ένα σκοτεινό και άγνωστο σ αυτόν κόσμο, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει κάποια εύκολα και γρήγορα μετρητά. Είναι ένας αξιοπρεπής κύριος, ο οποίος απλά ξυπνάει ένα πρωινό και αποφασίζει να κάνει κάτι λάθος.

Αυτό το λάθος είναι βέβαια λαθρεμπόριο ναρκωτικών που φυσικά πηγαίνει στραβά και μοιραία θέτει σε εφαρμογή έναν ολόκληρο σαδιστικό μηχανισμό εκδίκησης και τιμωρίας.

Το πρώτο κινηματογραφικό σενάριο του διάσημου και βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Κόρμαν Μακάρθι είναι γεγονός! Στα έμπειρα χέρια του δημιουργού του Άλιεν και του Μονομάχου μια θεωρητικά κοινή αστυνομική ιστορία παίρνει φυσικά άλλη τροπή και μετατρέπεται σε σινεφίλ παρέλαση πρωτοκλασάτων ονομάτων του Χόλιγουντ με την Κάμερον Ντίαζ να απολαμβάνει στα άκρα το ρόλο της πολύ επικίνδυνης και ακόμα περισσότερο ψυχοπαθούς φαμ φατάλ.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 21.11.13