Yummy Gummy Search For Santa: The Movie - Ο Gummy Bear Σώζει τον Άι Βασίλη!

Παραγωγή: 2012

Διάρκεια: 61 λεπτά

Είδος: Animation  

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Ακούγονται οι:  Gummy Bear – Νικόλας Στραβοπόδης,  Βαμπίρο - Χρήστος Γρηγοριάδης, Αι Βασίλης - Θανάσης Δρακόπουλος,  Κάλα - Χριστίνα Κωνσταντίνου, Άλεν, Ρούντυ – Γιώργος Ρούσσος, Χάρι – Χάρης Βαρθακούρης,  Αφηγητής – Ήζυ Κουτιέλ.

Υπόθεση: Είναι παραμονή Χριστουγέννων, ο Gummy Bear και οι φίλοι του - η γάτα Κάλα, η νυχτερίδα Βαμπίρο και ο Χάρι ο χαμαιλέοντας - μαθαίνουν από τα ξωτικά ότι ο Αι Βασίλης έχει εξαφανιστεί! Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε στο Βόρειο Πόλο να μάθουν τι συμβαίνει και να σώσουν τα Χριστούγεννα. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ο Αι Βασίλης πήγε διακοπές στο Νησί των Χριστουγέννων, όπως κάνει κάθε χρόνο, όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε!

Ο Gummy Bear δημιουργήθηκε το 2006 και διαδόθηκε πολύ γρήγορα μέσω viral videos με αποτέλεσμα να είναι ο νο.1 ήρωας στο Internet με πάνω από 1 δις views μόνο στο You Tube! Ο Gummy Bear όμως σημειώνει επιτυχία και εκτός You Tube! Τα τραγούδια του έχουν κυκλοφορήσει σε 40 χώρες ενώ έχουν μεταφραστεί σε 27 γλώσσες. Στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε το 2009 με το τραγουδάκι του «Θα’μαι Καλό Παιδί» και οι πωλήσεις του σε CD και DVD έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αντίτυπα. 

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 28.11.13