The Hunger Games: Catching Fire - The Hunger Games:Φωτιά

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 146 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Jena Malone, Amanda Plummer.

Υπόθεση: Η Κάτνις, αφού κατάφερε να επιβιώσει στους 74ους Αγώνες Πείνας, επέστρεψε νικήτρια στην πατρίδα της μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα. Τώρα οι δύο τους πρέπει να φύγουν από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και να ξεκινήσουν την «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες της Πάνεμ. Κατά την διάρκεια της περιοδείας φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει, μια μικρή σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει επανάσταση σε όλες τις περιφέρειες. Παρόλα αυτά η Κάπιτολ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και όλοι με αρχηγό τον Πρόεδρο Σνόου ετοιμάζονται για τους 75ους Αγώνες Πείνας, τους  Αγώνες που θα αλλάξουν την Πανεμ για πάντα.

Λαμπρό καστ και μια πανέμορφη και δυναμική πρωταγωνίστρια βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στη 2η ταινία της τριλογίας των Αγώνων Πείνας, το Blockbuster του σκεπτόμενου θεατή.

Η λατρεία του κοινού, κυρίως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και οι πολύ θετικές κριτικές που τη συνοδεύουν έχουν ήδη στείλει την ταινία στην κορυφή του box office. Film History in the Making…

Διανομή: Σπέντζος Φιλμς

Στις αίθουσες από 27.11.13


The Hunger Games: Catching Fire (The Hunger...