Στο μυαλό είναι ο στόχος!

Αφιέρωμα στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ

Ερμηνεύει η ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ

«ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ!»

Μια παράσταση που αγαπήθηκε συνεχίζεται κατά γενική απαίτηση για ΔΥΟ ακόμα Δευτέρες (16 & 23 Μαρτίου) στο Club του Σταυρού του Νότου...

Ο λόγος της Κατερίνας Γώγου, ο πόνος, η αγωνία και οι κραυγές της ποίησής της, ζωντανεύουν σε μια μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στην αγαπημένη ποιήτρια και ηθοποιό, στη μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου-Club», από τις 9 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 9:30 μ.μ.

Πρόκειται για μια παράσταση, όπου οι θεατροποιημένοι μονόλογοι εναλλάσσονται στη σκηνή με τραγούδια και προβολές οπτικού και οπτικοακουστικού υλικού (με slideshow γνωστού και ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, αποσπάσματα από παλιές και νεότερες ταινίες στις οποίες συμμετείχε, και film 8mm από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Κορδέλλα, τραβηγμένο από τον ίδιο στο σπίτι της Κατερίνας).

Η Μυρτώ Αλικάκη ερμηνεύει τα αυτοβιογραφικά αποσπάσματα από κείμενα της Κατερίνας και η Νάνα Μπινοπούλου με τον Κώστα Χαριτάτο ερμηνεύουν τα μελοποιημένα ποιήματά της από την πολυσυλλεκτική παραγωγή «Πάνω κάτω η Πατησίων» (τα ποιήματα έχουν μελοποιήσει οι: Κώστας Αθυρίδης, Βάσω Αλλαγιάννη, Τάκης Γραμμένος, Άρης Ζαρακάς, Παντελής Θεοχαρίδης, Νίκος Καλλίτσης, Πάνος Κατσιμίχας, Ηλίας Λιούγκος, Εύα Λουκάτου, Magic De Spell, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Γιώργος Μάρτος, Ματ σε δύο υφέσεις, Τάσος Ρωσσόπουλος, Μάκης Σεβίλογλου, Μάριος Στρόφαλης, Κώστας Χαριτάτος).

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας, πλήκτρα / Γιάννης Ζερβός, ηλεκτρική κιθάρα / Αντώνης Τσιάπαλης, μπάσο / Άκης Γαβαλάς, τύμπανα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας (ο παραγωγός του cd: “Πάνω κάτω η Πατησίων”, σε συνεργασία με τον Άγγελο Σφακιανάκη).

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί