Ο Στέλιος Καλαθάς και η Συναισθηματική Διαλεκτική

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, επισκέπτεται στις 16 και 17 Μαΐου την πόλη της Θεσσαλονίκης, για να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, διήμερο σεμινάριο «Συναισθηματικής Διαλεκτικής».

Η επιτυχία των προηγούμενων κύκλων του σεμιναρίου το έχει καθιερώσει πλέον στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης που διδάσκει εδώ και δέκα χρόνια με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, αλλά και που έχει διδάξει σε περισσότερους από 20 Δήμους, Συλλόγους και ομάδες, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αναγνωρίζοντας καλύτερα τα συναισθήματα μας, γνωρίζουμε πιο βαθιά τον ίδιο τον εαυτό μας... ενισχύοντας την αγάπη μας γι’ αυτόν και την αυτοπεποίθησή μας!!! ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ και ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!! Ενδυναμώνουμε την αυτοεκτίμηση με νέες ασκήσεις και διαδρομές»!

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις: Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων,ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας, ασκήσεις αυτοεκτίμησης, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική  παρουσία, ορθοφωνία.

Η μέθοδος απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Χορηγός: Capsis Hotel Thessaloniki

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε το 6946 105 520, κα Ρίζου Σοφία.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : 6 Ώρες, ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00 – 14.00, ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00-14.00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 40 ΕΥΡΩ, 30 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ)