PARIS στο Badminton: The Show must go on !

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου έρχεται το Paris the show!, μια παραγωγή του Gilles Marsalla δημιουργού του αντίστοιχου Edith the show!

Το Paris! The show είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του Παρισιού σε όλο τον κόσμο.

Με σπουδαία σκηνικά που μας μεταφέρουν από την Μονμάρτρη μέχρι τις σκηνές των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, ένα εξαιρετικό καστ ερμηνεύει μια σειρά από κλασσικές  επιτυχίες των EDITH PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, και άλλων… 

LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE PARIS, LA FOULE, LES FEUILLES MORTES, PADAM PADAM, FORMIDABLE, A BICYCLETTE, QU’EST-CE QU’ON ATTEND POUR ETRE HEUREUX, NON JE NE REGRETTE RIEN, HYMNE A L’AMOUR και τόσα άλλα ρομαντικά άσματα θα ακουστούν στη σκηνή. 

Δυστυχώς το αγαπημένο σε όλους Παρίσι, έγινε τόσο τραγικά επίκαιρο μόλις προχθές και ο δημιουργός τoυ Show Gilles Marsalla, συγκινημένος, δήλωσε τα παρακάτω, εν όψει της προγραμματισμένης εμφάνισης του θιάσου του στην Αθήνα: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για αυτήν την τραγωδία. ’Εχουμε φίλους που σκοτώθηκαν και άλλους που τραυματίστηκαν. Αλλά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε κανονικά όλες μας τις παραστάσεις στην Αθήνα, το Βερολίνο, την Πράγα, την Κωνσταντινούπολη...Θα τις αφιερώσουμε στην μνήμη των φίλων μας και όλων των θυμάτων. Η μουσική και η αγάπη είναι η μόνη προοπτική που μπορούμε να φανταστούμε για τη συνέχεια στη ζωή μας...» 

Η ιστορία του γαλλικού τραγουδιού θα ξετυλιχτεί κανονικά λοιπόν, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton, θυμίζοντάς μας για άλλη μια φορά γιατί το Παρίσι είναι η Πόλη του Φωτός! 

INFO

PARIS! THE SHOW

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2108840600

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 2108840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, IANOS, MEDIAMARKT, RELOAD