Η Συναισθηματική Διαλεκτική στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Στις 2 και 3 Απριλίου ο Στέλιος Καλαθάς και η Συναισθηματική Διαλεκτική θα βρίσκονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για ένα διήμερο σεμινάριο της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Η επιτυχία των προηγούμενων κύκλων του σεμιναρίου το έχει καθιερώσει πλέον στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης που διδάσκει πάνω από δέκα χρόνια με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, αλλά και που έχει διδάξει σε περισσότερους από 20 Δήμους, Συλλόγους και ομάδες, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι μια βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε 3 άξονες. Κατ’ αρχάς στους δείκτες συναισθηματικής ευφυΐας (E.Q) που μετριούνται και καλλιεργούνται, στο κομμάτι επικοινωνία (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθεις) και τέλος στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων. Δεν απευθύνεται σε ηθοποιούς μόνο αλλά κυρίως σε όποιον θέλει να ρίξει φως στα συναισθήματά του και μέσα από σωστούς  κώδικες επικοινωνίας να δημιουργεί αποτελεσματικές  σχέσεις γύρω του.

Η πολύ ευχάριστη αυτή μέθοδος βραβεύτηκε το 2012 από την UNESCO. Μέσα από μουσικές, στίχους, μύθους, ρόλους ο συμμετέχων αντλεί δύναμη και αυτοεκτίμηση και προχωρά στη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν υπέροχες τεχνικές που, μέσα από τις συναντήσεις,  αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και διεκδικούμε τους στόχους της ζωής μας. Μαθαίνουμε να ενισχύουμε την αυτοεκτίμησή μας, να εξελίσσουμε την προσωπική μας ανάπτυξη και να ελέγχουμε το άγχος και τους φόβους.  Πάντα μέσα από μονοπάτια τέχνης.

Η συμμετοχή συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης.

INFO

Διάρκεια σεμιναρίου 6 ώρες.

Σάββατο 2 Απριλίου ώρα 11.00 - 14.00

Κυριακή 3 Απριλίου ώρα 11.00 - 14.00

ΧΟΡΗΓΟΙ: CAPSIS HOTEL THESSALONIKI, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Κόστος σεμιναρίου: 40 ευρώ (εργαζόμενοι) , 30 ευρώ ( άνεργοι - φοιτητές)

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχών 6946 105520, κα Ρίζου Σοφία