Η Βίκυ Καρατζόγλου τραγουδά τα Όνειρα της

Μια όμορφη βραδιά του Απρίλη στο Bookabar στο Μαρούσι, παρέα με φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους, η Βίκυ Καρατζόγλου γιόρτασε την κυκλοφορία της πρώτης της προσωπικής  δισκογραφικής δουλειάς «Τα Όνειρά μου Αληθινά» από την Feelgood Records. Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας σε μουσικές σκηνές και παραστάσεις, έφθασε η στιγμή να γνωρίσει περισσότερος κόσμος την γλυκιά, ζεστή, αισθαντική φωνή μιας εξίσου γλυκιάς και σεμνής ερμηνεύτριας.

Η Βίκυ Καρατζόγλου έγινε γνωστή πριν μερικά χρόνια μέσα από τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ήρωες», ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου όπως τους: Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Κότσιρα, Νίκο Πλατύραχο κ.ά. Αισθαντική φωνή με βελούδινο ηχόχρωμα, άμεση, ειλικρινής και λιτή ερμηνεία που αναδεικνύει το τραγούδι.

Και ποιος άλλος να ανοίξει τη βραδιά και να την παρουσιάσει από τον αγαπημένο Θανάση Αλευρά, επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα, εκεί που η Βίκυ τραγουδούσε την πρώτη της επιτυχία «Περηφάνια». Στο πάνελ συμμετείχαν και οι συντελεστές του άλμπουμ, ο συνθέτης Μπάμπης Βαρθακούρης, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και ο παραγωγός Νίκος Μακράκης. Και βέβαια η Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood Records. Όλοι εκφράστηκαν με τα πιο θερμά λόγια για την αισθαντική ερμηνεύτρια η οποία έκλεισε την παρουσίαση με τα παρακάτω λόγια: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, που μετά από χρόνια, πολύ κόπο και δουλειά, αλλά με αγάπη και πίστη ακόμα περισσότερη, βρίσκομαι εδώ και μπορώ με περηφάνια να σας παρουσιάσω αυτό το δίσκο και να πω πως αυτό το όνειρο για μένα βγήκε τελικά αληθινό».

Στη συνέχεια, η Βίκυ ανέλαβε να ταξιδέψει τους παριστάμενους με τη μελωδική φωνή της, τραγουδώντας συνοδεία πιάνου κομμάτια από το νέο άλμπουμ, κλείνοντας με το «Όνειρο» που ήδη ακούγεται στο ραδιόφωνο και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Πολλοί οι καλεσμένοι της βραδιάς, ανάμεσά τους και οι λοιποί συντελεστές του δίσκου, Γιάννης Σαββιδάκης, Γρηγόρης Πετράκος, Νίκος Μερτζάνος, Μαρία Μουγιακάκου, οι ενορχηστρωτές των τραγουδιών του άλμπουμ Βαγγέλης Μαχαίρας και Νίκος Καλαντζάκος καθώς και φίλοι και συνεργάτες από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου (Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Σαββέρια Μαργιολά, Νίκη Σερέτη, Ζώγια Σεβαστιανού κ.α.)

Το άλμπουμ κυκλοφορεί ήδη από τη Feelgood Records και περιέχει 10 τραγούδια που αποτελούν ένα μεγάλο και γερό σκαλοπάτι για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι.

Ακούστε παρακάτω το «Όνειρο» το τραγούδι που ήδη ξεχωρίζει από το δίσκο