OK! Το πάρτυ του καλοκαιριού!

Πιο συγκεκριμένα, η Visetti υπήρξε ένας από τις 3 χορηγούς της βραδιάς, όπου και παρουσίασε τις νέες της συλλογές σε κόσμημα και ρολόι για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016.
Ακριβώς μετά την κεντρική είσοδο του club, οι πολυάριθμοι επώνυμοι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ανθρώπους της Visetti, να συζητήσουν μαζί τους και να θαυμάσουν από κοντά τα νέα εντυπωσιακά σχέδια της μάρκας, που κλέβει και φέτος την παράσταση!
Τα νέα προϊόντα της Visetti, επιμελώς τοποθετημένα σε 2 λευκές βιτρίνες, τράβηξαν τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων, όπως φυσικά και τα πανέμορφα κορίτσια που είχαν αναλάβει την παρουσίαση της νέας συλλογής και την ενημέρωση των επισκεπτών για λογαριασμό της εταιρείας.
Την φωτογραφική επιμέλεια της εκδήλωσης, ανέλαβε ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος κατάφερε να αποθανατίσει όλη τη ‘’κοσμική Αθήνα’’ που πέρασε από το stand της Visetti!

Άννα Πρέλεβιτς

Νίκος Αναδιώτης - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Νίνα Λοτσάρη - Σόφη Πασχάλη

Έλενα Παπαβασιλείου

Vegas - Dj Airth - Μελίνα Μακρή

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο CEO της εταιρείας Visetti Λεωνίδας Βοντίτσος μαζί με τα πανέμορφα κορίτσια που είχαν αναλάβει την παρουσίαση της νέας συλλογής και την ενημέρωση των επισκεπτών.