«ΓΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ                          

Στο θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ», θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής κι εμπορικής επιτυχίας, το έργο του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, βασιλιά της αμερικανικής κωμωδίας, «ΓΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και μετάφραση - διασκευή Ρένας Ρίγγα, με την Ελένη Ερήμου και τον Κώστα Αποστολίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Maud, Λονδρέζα αριστοκράτισσα, παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή. H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό. Ένα μωρό για την Gloria, η οποία μετά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη καταφεύγει στην υιοθεσία. Συνήθειες, συμπεριφορές και διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια και ο πόλεμος θα κηρυχτεί επίσημα με αλλεπάλληλες ανατροπές. 
Το «BE MY BABE», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του έργου, του αμερικανού συγγραφέα Κεν Λούντβικ έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Alley στο Χιούστον του Τέξας τον Οκτώβριο του 2005 με πρωταγωνιστές τον Hal Holbrook και την Dixie Carter σε σκηνοθεσία του John Rando.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση – διασκευή: Ρένα Ρίγγα

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης

Σκηνικά: Αντώνης Καλογρίδης

Ενδυματολόγος: Αλέξης Φούκος

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κινησιολογία: Έλενα Κουρκούλη

Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου                                  

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Ελένη Ερήμου, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Ζιόβας, Δώρα Στυλιανέση, Πάρις Λύκος, Ειρήνη Σταματίου



ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη: 19:00 λαϊκή απογευματινή

Πέμπτη: 19:00 λαϊκή απογευματινή

Παρασκευή: 20:00

Σάββατο: 21:00

Κυριακή: 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Γενική Είσοδος: 24 €

Λαϊκή: 18 €

Φοιτητικό: 16 €

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με διάλειμμα

 

ΘΕΑΤΡΟ «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ»

Ακαδημίας 3, Αθήνα

τηλ: 210 3636144, 210 3625520