Η Λένα Φίλιππα επανέρχεται στη σκηνή του ΙΛΙΟN plus στις 23 Οκτωβρίου

«Περπατώντας...με τη Λένα Φίλιππα και τον Γιώργο Τσοκάνη...στις ράγες βινυλίου»

Το Βινύλιο είναι και πάλι εδώ. Μετά από κάποια χρόνια ψηφιακής κυριαρχίας η ποιότητα του ήχου του κερδίζει και πάλι το κοινό. Νέες δισκογραφικές κυκλοφορίες είναι πια διαθέσιμες και σε Βινύλιο, σε special  εκδόσεις, για αυτούς που ξέρουν και θυμούνται… Θυμούνται τη μεγάλη ιστορία που έγραψε αυτός ο τρόπος ηχογράφησης και αναπαραγωγής μουσικής. Την τελετουργία της επιλογής του δίσκου, το καθάρισμα του δίσκου, το χειροκίνητο βραχίονα του πικάπ, τα δισκάδικα που έψαχναν τις σπάνιες ευκαιρίες, τα πάρτι, τα παζάρια δίσκων. Μια εποχή που νομίζαμε ότι πέρασε οριστικά όμως αναβιώνει και πάλι,  έστω και σε μικρή κλίμακα.

Τραγούδια λοιπόν που παραπέμπουν σ αυτή τη μαγική και νοσταλγική ατμόσφαιρα, ελληνικά και ξένα, θα ζωντανέψει ξανά η Λένα Φίλιππα, όπως μόνο εκείνη έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά, στην ευρύχωρη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus. Μαζί της στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης που επιμελείται την επιλογή και την ενορχήστρωση των τραγουδιών. Μια ζεστή φωνή με γνήσιο μέταλλο και ένας ταλαντούχος άνθρωπος-ορχήστρα σε ένα πάντα ποιοτικό πρόγραμμα.

ΙΝΦΟ

Μουσική επιμέλεια - πιάνο: Γιώργος Τσοκάνης

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Πληροφορίες-Κρατήσεις:2108824383, 6983600510

Λόγω του περιορισμένου του χώρου και του μοναδικού της συναυλίας (για φέτος τουλάχιστον) καλό θα είναι να γίνει έγκαιρα κράτηση θέσης.