Μια εκπομπή γεμάτη «Λέξεις» κάθε Πέμπτη στον Street Radio

Ο Γιάννης Βίτσας, αρχισυντάκτης του περιοδικού ΕΓΩ, έρχεται στον STREET RADIO αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 13.00 – 15.00 και μας ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή ΛΕΞΕΙΣ του Χρίστου Φρούσιου.

Ο Γιάννης είναι ένας πραγματικά χαρισματικός δημοσιογράφος, με πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο. Αποτελεσματικός και αποκαλυπτικός στο ρεπορτάζ, έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο, τον κόσμο του lifestyle και όχι μόνο. Η δίψα του για το επάγγελμα του αγγίζει όλες τους πτυχές της Ελληνικής και ξένης πραγματικότητας. Η τριβή του με τον άνθρωπο τον έχει καταστήσει γνώστη της δύναμης της επικοινωνίας. Σε συνάρτηση με την ευγενική του προσωπικότητα, ο Γιάννης δημιουργεί με την πένα και αποκαλύπτει με το λόγο του αλλά πάνω από όλα υπηρετεί τον άνθρωπο. Ταυτόχρονα ασχολείται με την τηλεόραση και είναι χαρισματικός στις Δημόσιες Σχέσεις.

Θα τον ακούσουμε να μας διηγείται για τη ζωή του μέσα από “λέξεις” και θα ταξιδέψουμε μαζί του. Θα μας μιλήσει για το περιοδικό ΕΓΩ που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς του αλλά και για τα σχέδια του για το μέλλον.

Περιμένουμε όμως να γνωρίσουμε ίσως και μια άγνωστη πτυχή του χαρακτήρα του, αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην δεύτερη συνέντευξη στις ΛΕΞΕΙΣ του Χρίστου Φρούσιου στον STREET RADIO, 13.00 - 15.00, www.streetradio.gr