Χυτήριο: Στην αυλή φέτος το καλοκαίρι

«Πετάει Πετάει» και αυτό το καλοκαίρι η κωμωδία που ενθουσίασε το Αθηναϊκό κοινό και παίχτηκε όλο το χειμώνα στο Χυτήριο.

Συντροφιά θα της κάνει τα Δευτερότριτα του Ιουνίου η «Βεντάλια» του Yukio Mishima. Ενώ τα Κυριακάτικα απογεύματα του Ιουνίου ένας Μάγος κι ένας κλόουν θα συνεχίσουν να διασκεδάζουν τους μικρούς τους φίλους. 

Μια μεγάλη κωμική επιτυχία της φετινής θεατρικής χρονιάς το «ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» του Marc Camoletti σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σοφία Βογιατζάκη, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνο Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου και Μάνο Παπαγιάννη, θα ξεκινήσει και πάλι να παίζεται από την Παρασκευή 9 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο. Δροσερό θέαμα, ιδανικό για καλοκαιρινές βραδιές.

Για το έργο διαβάστε περισσότερα εδώ

Η παράσταση Hanjo ή «Η βεντάλια» αφηγείται την ερωτική ιστορία ενός αριστοκράτη και μιας εταίρας, δια χειρός του Yukio Mishima, ενός από τους κορυφαίους Ιάπωνες συγγραφείς του 20ου αιώνα, σε παραγωγή/σχεδιασμό/σκηνοθεσία της Ζαμπίας Πατεράκη.

Παίζουν οι ηθοποιοί Μαρίνα Σωκράτη, Αλκηστις Βούλγαρη και Αργύρης Αποστόλου. 

Η παράσταση «Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ με τον Μάγο Dio και τον κλόουν Τοτό» μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, πήρε παράταση και θα παίζεται όλο τον Ιούνιο κάθε Κυριακή στις 16:00 το μεσημέρι, για να προσφέρει, γέλιο, χαρά, μαγικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά και face painting με την ανιματέρ Asterial, σε όλα τα παιδιά, αλλά και όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές στους συνοδούς τους.

INFO

Καλοκαίρι στην θεατρική αυλή στο ΧΥΤΗΡΙΟ 

«ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» του Marc Camoletti

Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 21:00

Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 15 € , Κάθε Παρασκευή γενική είσοδος 12 €

Κάθε Σάββατο και Κυριακή γενική είσοδος 18 €

Φοιτητές, άνεργοι, παιδικό και άνω των 65 γενική είσοδος 10€ 

HANJIO ή «Η ΒΕΝΤΑΛΙΑ» του Yukio Mishima

Γενική είσοδος 10€ με δώρο το πρόγραμμα. Μειωμένο εισιτήριο 6€ με δώρο το πρόγραμμα για σπουδαστές δραματικών σχολών και ανθρώπων του χώρου.

«Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ DIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΤΟ

Κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 16:00

Είσοδος: 8 ευρώ

Προσφέρεται και για οργάνωση παιδικών πάρτι κατόπιν επικοινωνίας στα παρακάτω τηλέφωνα.

 

Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ

Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός),

Ώρες ταμείου: Καθημερινά 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Τηλ.2103412313 & 6951787821

 

Προπώληση μέσω www.viva.gr