Τάσος Πέτσας : Από τα ελληνικά charts στο MTV της Βρετανίας και σε Αμερικάνικη συνεργασία

Ο Τάσος Πέτσας

Το 2018 είναι τελικά μια χρονιά δράσης και επιτυχίας για τον αγαπημένο Έλληνα δημιουργό ηλεκτρονικής μουσικής.

Μετά τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Libra 1975-Part One» μέσω της FM RECORDS και το single «Michael» που ξεχώρισε, μετά την κυκλοφορία τον Ιούνιο του νέου του χορευτικού track με τίτλο «Untitled», επιστρέφει δριμύτερος με νέα σχέδια. Καταρχήν να πούμε ότι το single κυκλοφορήσε ψηφιακά μέσω της Fm Records και ήδη έχει ανεβεί στην #1 του Gr-Top 100, στο #1 του Google Play, στα 100 πρώτα Dance Singles της Μ.Βρετανίας (θέση #72), στα 10 πρώτα του Billboard (θέση #9) καθώς επίσης και στα 10 πρώτα του επίσημου chart των singles της IFPI της Ελλάδας (θέση #8). Να θυμίσουμε, επίσης, πως το Untitled ήταν όλο τον Ιούλιο στην playlist του ραδιοφωνικού σταθμού Best 92.6

Το πρώτο ευχάριστο νέο είναι ότι την περασμένη εβδομάδα το animated video clip του Untitled, που έφτιαξε ο βραβευμένος Δανός graphic designer Urs Basteck, έκανε πρεμιέρα στο μουσικό κανάλι MTV της Αγγλίας και έχει ενταχθεί στην playlist του καναλιού για τον μήνα Αύγουστο. 

Το δεύτερο και ακόμη πιο ευχάριστο είναι το trip hop remix του Untitled με τίτλο «Stay» που ανέβασε ο Τάσος στο κανάλι του στο YouTube με τον Αμερικανό τραγουδιστή της soul Emmanuel Adufah, πιο γνωστό ως sirManny, να κάνει τα φωνητικά και με ένα videoclip για το συγκεκριμένο τραγούδι να ετοιμάζεται στην Αμερική. 

Μέσα σε 2 μόλις χρόνια, ο Τάσος Πέτσας κατάφερε ολομόναχος, με ταλέντο και επιμονή, να κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο της instrumental μουσικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όσο για το τραγούδι «STAY» μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Ακολουθούν χρήσιμα Links

Tasos Petsas  https://www.facebook.com/officialtasosp/

Emmanuel Adufah  https://www.facebook.com/voicefame/

https://voicefame.com

https://www.youtube.com/channel/UCwMmG6psZv2IlPWq1gkRUUA

Emmanuel Adufah