El Convento del arte

 DA BAND

Στον ατμοσφαιρικό χώρο της οδού Βιργινίας Μπενάκη συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση «ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΣΟ» με τους Τζίνα Φωτεινοπούλου και Παναγιώτη Πετράκη για τρία ακόμη δευτεριάτικα βράδια: 29 Οκτωβρίου 5 & 19 Νοεμβρίου ενώ στις 9 του μήνα ξεκινά και η μουσικοθεατρική παράσταση ΕΤΣΙ ΕΙΝ’ Η …ΖΩΗ με την Ζωή Τηγανούρια και 16μελή θίασο, που θα παιχτεί στις 9 και 23 Νοεμβρίου και 7 και 21 Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα όμως άλλες τρεις μουσικές και δύο θεατρικές παραστάσεις θα γεμίσουν τη σκηνή του όμορφου αυτού πολυχώρου τον επόμενο μήνα: Στις 2 η μουσική παράσταση Da Band, στις 3 οι NATALIA TSALLI & THE PRIMA VISTAS και στις 4 οι MOTTET feat Ξένια Γαργάλη. Δυο παραστάσεις bar theater με το έργο Η δεύτερη ευκαιρία θα ανέβουν στις 6 και 13 Νοεμβρίου ενώ από 11 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή θα παίζεται η παράσταση dinner theater ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΝΥΦΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ.

Οι Da Band είναι ένα 6μελές σχήμα upbeat μουσικών που θα φροντίσει στις 2 Νοεμβρίου τη διασκέδασή σας με ένα πολύ δυνατό soul-funk χορευτικό πρόγραμμα διασκευών γνωστών ακουσμάτων, με επιρροές από Bill Whithers εως Mark Ronson και από Jamiroquai μέχρι Chaka Khan Ένα μουσικό σχήμα που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα party mood πρόγραμμα. Με τις εκρηκτικές Ζωή Ναλμπάντη και Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, συνδυάζουμε εμπειρία, φρεσκάδα και πάθος για το groove σε ένα δυναμικό προϊόν μουσικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Μουσική παράσταση: «Party mood» by Da Band

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα- Έναρξη στις 22.00

Είσοδος:  10 €

Συντελεστές:

Τραγούδι: Ζωή Ναλμπάντη  - Ερασμία Μαρκίδη

Πλήκτρα: Σταύρος Πετσαλάκης

Μπάσο: Σπύρος Πετρουνάκος

Κιθάρα: Ευθύμης Αντωνόπουλος

Τύμπανα: Αλέξανδρος Μαμμόπουλος

Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

 

Μετά τις εμφανίσεις στο Salon de Bricolage, το Island, το Estate Akrotiri αλλά και τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, η Ναταλία Τσάλλη έρχεται πάλι φέτος, μετά τις sold out εμφανίσεις, στη σκηνή του El Convento Del Arte το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με ποικίλες μουσικές επιρροές και αδιαπραγμάτευτη τη διάθεση να χτίσουν ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα. Μια ξεχωριστή βραδιά σε μπλουζ, ροκ και τζαζ μονοπάτια από τα παλιά αλλά και το τώρα.

Μουσική παράσταση: Natalia Tsalli and The Prima Vistas

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα- Έναρξη στις 22.30

Είσοδος:  8 €

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τραγούδι : Ναταλία Τσάλλη

Κιθάρα: Αλέξανδρος Αγγελόπουλος

Πλήκτρα: Δήμητρα Αποστόλου

Μπάσο: Ρουμπίνη Ανδρεάκου

Ντραμς: Χρήστος Ζελελίδης

 

Μετά την ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο παρουσίαση δίσκου τους, οι Mottet επιστρέφουν στο ατμοσφαιρικό El Convento del Arte την Κυριακή 4 Νοεμβρίου για να καταθέσουν ακόμα μια φορά τη δική τους μουσική πρόταση.

Οι Mottet είναι το μουσικό σχήμα που δημιούργησαν ο Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα) και ο Δημήτρης Κουζής (βιολί), μουσικοί με πολυετή και πολυσχιδή καλλιτεχνική παρουσία.

Μαζί με την Ξένια Γαργάλη στη φωνή, τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές τους εμφανίσεις περιπλανώνται μουσικά σε διαφορετικά είδη και εποχές. Από τους παραδοσιακούς ήχους στη τζαζ νοσταλγία και από την ποπ ανεμελιά στο κινηματογραφικό ύφος.

Έτσι μετά τη «Γλυκιά Ζωή» σε στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και μουσική δική τους, κυκλοφορούν ψηφιακά ολόκληρη την πρώτη τους δουλειά που έχει τον τίτλο «Σ’ όλο τον κόσμο».

Ο κατάλληλος χώρος του El Convento del Arte τους υποδέχεται ξανά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσουν τόσο τα καινούρια τους κομμάτια όσο και μουσικές που μας ταξιδεύουν από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, ως το Παρίσι και τη Νέα Ορλεάνη, φιλτραρισμένα μέσα από χαρακτηριστική τους εκλεπτυσμένη αισθητική και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Μουσική παράσταση: Mottet

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα- Έναρξη στις 20.30

Συντελεστές:

Mottet: Σωτήρης Καστάνης, Δημήτρης Κουζής, Γιώργος Σχοινάς

Τραγούδι: Ξένια Γαργάλη,

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Τσαούσης

Θα επανέλθουμε με περισσότερα για τις θεατρικές παραστάσεις.

ΙΝΦΟ

EL CONVENTO DEL ARTE

Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο

O χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: [email protected] – web address : http://www.elconvento.gr/

Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αλίκη Δανάλη